Koh Lanta

Imorgon åker jag hem och det är så jävla tråkigt. Har aldrig trivts så bra som jag gör nu. Det är helt otroligt väder, så snälla människor och de mest vackra stränder jag sett. Har bestämt mig att återvända om 2 år. Så jag ska spara pengar för att sedan resa runt i Asien, främst thailand (de mera okuperade ställen av turister), sedan Malaysia Vietnam och Kambodja. Idag har jag mest varit på stranden, ätit mat och hängt lite med folk. Träffade Simon idag igen, the dude from The UK.


Att smälta maten och lyssna på AVA är rätt skönt, gömma sig i skuggan och sitta på min veranda till min Bungalow och bara se ut över havet. Som är cirka 30 meter framför mig.
I söndags så hängde vi med Simon och grabbarna från England samt barägarn på Resorten för att kolla på Muay Thai. Det var riktigt coolt och blodigt. Den roligaste matchen var nästan mellan 2 tjejer. Helvete va de slogs, efteråt så drack vi drinkar med dem på en bar som heter, Opium! haha. bra namn på en bar.

Vm 2:a i Flaring

När vi var drömfulla och strök omkring i Patong så hittade vi en krog vid namn Hollywood. Det visade sig att vm 2:an i Flaring jobbade där. Och om han var grym.! Silka grejer han gjorde, trixade samtidigt som han gjorde drinkar. Amazing

There is no Santa

Läste detta idag som Bill har hittat någonstans. Riktigt skoj faktist att det finns folk med så mycket tid, eller kunskap om vi ska säga så, att sitta och räkna ut detta;

Lasten i släden är ett annat intressant objekt. Om vi antar att varje barn får klappar motsvarande 1 kg, har släden en last på 500 000 ton, tomtens vikt ej medräknad. På land kan en normalstark ren dra ungefär 200 kilo. Även om vi antar att de speciella flygande renarna kan dra en vikt tio gånger denna, kommer inte släden ur fläcken, om inte tomten skaffar fram ca 360 000 dragvilliga renar.


Detta kommer att ge släden en samlad vikt på ca 600 000 ton. 600 000 ton, som flyger med 1000 km per sekund alstrar ett enormt luftmotstånd. Detta kommer att hetta upp renarna, ungefär som när en meteorit inträder i jordatmosfären. De två ledarrenarna kommer då att absorbera en energi motsvarande 14 300 trilliarder joule per sekund, eller 14 300 trilliarder watt. Ledarrenarna kommer helt enkelt att brinna upp omedelbart och de bakomvarande kommer att utsättas för en ljudvallsbang och därefter själva brinna upp. Alla renarna kommer att möta sina anfäder på mindre än 4.26 tusendels sekund, dvs. när tomten når till sitt femte hus.


Detta är dock hypotetiskt, för då släden accelererar från 0 till 1000 km/s på 1/1000 sekund, kommer alla i släden att bli utsatta för en g-kraft 17 500 gånger större än tyngdkraften. En tomte på ca 150 kg (vikten uppskattad efter existerande kopior) skulle naglas fast i bakre delen av släden motsvarande en vikt av ca 3 miljoner kg, vilket ögonblickligen skulle krossa varje ben i hans kropp och förvandla honom till en våt fläck. Slutsatsen torde bli att om tomten någonsin levt så är han definitivt död nu.

Memory gone bad.

Jag har glömt av hur det är att resa, stressen och oron inför allt. Minns inte att alla stressar och gapar för att man ska packa och så vidare. Att man ska göra allt direkt, hallå vi åker vid 04.00 imorgon så why rush? Jag minns inte hur varmt det kan vara. Att man står och överväger om man ska ha med sig tröja eller inte. Det är 25 grader där typ nu. Så vad ska man ha med sig? Jag minns inte hur det är att flyga eller hur det är på flygplatser. Sist jag var där så var jag drömfull och vi mellan landa där efter en vild utekväll i Göteborg. Det var jag, MarkusT och JimL.


4 timmar i Amsterdam. Hur långtid har man påsig innan man ska checka in i gaten, eller va fan det heter. Jag minns ingenting. Hinner man springa till en Coffeeshop tro? Eller får man ens flyga då? Det enda jag har kvar att göra det är att betala nästa månads räkningar men jag orkar inte det nu, för det är en jävla massa frågor och frågetecken som jag blir helt knäpp på.


Ska jag verkligen bara ha med mig ett par strumpor? Som sagt, ska bara vara borta i 2 veckor. Men är riktigt kluven på packningen. Har med mig En ryggsäck, Dator och hygien artiklar. Allt i ett handbagage. Och man fick tydligen inte ha med sig flytande vätskor på planet så får lägga ner den skiten i någon annans väska. Känns gött att inte dra på en stor resväska i alla fall.

Här är det första stället vi ska vara på, Här blir det mestadels dykning.
Vi landar i Phuket och stannar där i 2 dagar. För att sedan åka båt till Koh Mook.
Ska rita upp en karta när jag orkar och hinner.
Dvs på det 13 timmar långa flyget.

Hit vill jag!

Det vore så jävla coolt att få uppleva tigertemplet. Munkar som lever med Tigrar.
HOW AWESOME IS THAT?

Sweet

Chokladbollen blev ersatt av en god gryta. Det blev väldigt bra och det tyckte även du. Ska verkligen ringa dig när jag kommit hem ifrån Thailand. Tror jag i alla fall. Jaja, imorgon blir en hektisk dag med massa jobb, packning, städning, transportering av buss, Städning av buss, betala nästa månads räkningar. Oj Oj Oj. Vill bara ligga på stranden nu, orkar inte med allt shit innan man har kommit dit. Det får mig att bli otroligt trött. Inte stressad, bara opepp och trött. VILL VARA DÄR NU. Hoppas morgon dagen kommer att gå fort. Det är fan galet många som är i thailand, och jag som aldrig har varit där är ju säker på att man kommer sträffa folk man känner. Haha korkat egentligen.

The Aftermath



En utav mina absoluta favoritlåtar genom tiderna. Tröttnar aldrig på den.
Den är bäst.

Him och Chokladbollar

Efter den hårdaste arbetsdagen i min historia, typ. Så är det bara HIM som kan få mig pigg igen. Är verkligen helt slut, kaffe, cigg och musik är lösningen på det problemet. Jag har diskat och fixat lite, just därför att jag får lite besök senare. Trevligt, trevligt.


Just nu skådar jag en tjej i huset mitt emot, hon dansar galet intensivt. Vet inte om hon tränar eller dansar för sin pojkvän. Försökte filma henne men det blev inte alls bra. Men jag garvar som in i helvete hahaha. Måste skaffa mig en riktigt videokamera så kanske även ni hade fått se denna spektakulära dans.

Att vakna en Måndag

Kan man starta morgonen på ett bättre sett. Genom att sätta på lite MaryJet videos på youtube. Duscha, dricka kaffe och röka så kommer man verkligen igång. Denna måndag och Tisdag nu kommer jag att slita väldigt mycket, så jag med gott samvete kan åka till Thailand klockan 04:00 på Onsdagens Morgon.


Off to work.

En söndag

Idag har jag inte gjort alls mycket. Sovit i flera timmar. Sedan åkte jag hem och spelade lite NBA 2010 med min lillebror, han hade tränat sen senast för nu vann han båda matcherna med typ 10 poäng. Senast vi spelade så vann jag båda matcherna. Fan också, hatar att förlora i Tvspel. Efter 2 förluster var det tid att äta lite mat och kolla på The Dark Knight med min andra bror. Då vi båda somnade efter den coola scenen med båtarna. Vem ska leva och vem ska dö scenariot. Riktigt kraftfull scen. En båt med oskyldiga civila, och en med förbrytare. När jag vaknade upp efter filmens slut så åkte jag tillbaka till min lya och skickade lite sms. Chokladbollar imorgon då, mys.
Sedan så hoppade Sarah in genom dörren och vi åkte sedan upp till MarkusT och Jim. Men nu sitter jag här och zappar mellan The Holiday och Skicka Vidare. Kan verkligen inte bestämma vilken film jag ska se. Så det blir båda.


Nu ska jag börja små packa lite inför Thailand, i alla fall skriva upp lite saker som jag måste ha med mig. Typ, Pengar, Pass, Solglasögon, Badshorts, Kondomer och lite varma koppen påsar. Sen är det givetvis andra saker som ska med, som datorn och kameran osv. Fast först ska jag betala in 300 kronor till Nyårsfesten. Tack igen Carro

Jack's Mannequin

Idag så lyssnas det enbart på Andrew McMahons andra band Jack's mannequin. Han spelar i det fantastiska bandet Something Corporate. Men de finns tyvärr inte på spotify, bara 2 låtar. Jack's är väl inte lika bra som Something, Men fungerar väldigt bra på söndagar. Har ju albumen på datorn men orkar inte sätta på dem, då spotify är så smidigt. När jag tänker på Andrew så blir jag väldigt ledsen, för han lider av någon form av blod cancer. Så man vet inte hur länge till han kommer att leva. Hans musik är helt underbar, bra texter, fantastisk musik vilket leder till helt perfekta låtar.

Hemkommen från T



Precis när jag kommit hem ifrån så började jag lyssna på lite gamla The Corrs låtar, riktigt bra. Men är äckligt jävla trött så ska nog sova strax. I vilket fall så såg vi på Children of Men hemma hos T. För den som inte har sett den så kan jag starkt rekommendera den. Kan vara en utav de bättre filmer som skildrar framtiden och hur den kommer att se ut. Om man tänker på hur vi har det just nu så är det precis så som jag tror att framtiden kommer se ut. Orättvisa och smutsigt. Så kolla på den, ett litet tips bara. Efter den så kollade vi på The Libertine, en film som jag somnade till. Men som jag måste se. Dels för att det är Johnny Depp och dels för att den verkade galet bra. Har depp varit med i någon film som varit dålig? Har svårt att tro det. Inte enligt mig i alla fall. Och det fick mig att tänka på en film som jag ska somna till inatt, What's eating Gilberg Grape.


-Godnatt

salt


Black Christmas på Puls

Jävlar vilken trevlig kväll det var igår. Vi var på Puls och kollade när Mackan och Gustav lirade mackans akustiska låtar, Riktigt bra Mackan!. Sen träffade jag även Bills styvson? eller hur betäckningen nu är. Men riktigt trevlig, han var där för att se bandet efter Mackan. Som också var helt fantastiskt bra! Puh vilken kväll. Är lite bakis, inte mycket men lite granna. Och bakislåten ikväll är anouk - losing my religion ( live at oosterpoort). Orkar inte skriva så mycket men jag ställer mig fråga vad som kommer hända ikväll? blir det bara att ta det lugnt tro? Det är i alla fall vad min plånbok säger mig att göra. Igår fick jag gratisfylla, tack Jim som bjöd på öl på förfesten. Tack Sarah som bjöd på inträdet. Tack Anders som björn på Champange på puls. Tack Bror som bjöd på Shot. Och Tack Mackan som bjöd på Öl.



Nu blir det sängen så ska jag kolla på Zombieland. Här kommer lite bilder, mera kan ni se på Facebook.


ändrade planer

Ja men det blev öl och krog tillslut. Vilken tur att man har kompisar som gillar att peppa en. Fick lite trevligt besök precis när jag somnat, kära linda kom hit och vi pratade massor. Galet bra tjej, mycket bra tjej. Vi ska göra hennes kväll bra. Det förtjänar hon. ...börjar bli full... = /

Fredag

..Och det enda jag har på schemat är idolfinalen. Fy fan va gött, ska inte göra ett jävla piss idag. Hände en relativt intressant grej på fredagsfikat med jobbet idag. Hur kan en 45 årig- plusare, fråga en cirka 40 årig tjej på jobbet om storleken har betydelse på kuken? Är lite osäker på åldrarna där, men ändå hur kan man fråga en sådan fråga? och sedan sitta och diskutera att hon fortfarande har fast röv osv. Haha jag begriper mig verkligen inte på honom. Han är som ett stort frågetecken i mina ögon. Och hans resonemang i olika situationer är ju helt åt helvete.


Men men människor är väl lite olika. Nu ska jag sätta mig på mitt favoritställe, mitt älskade fönster. Fundera, röka och filosofera.

Trött

Är verkligen helt galet trött, så jag kommer inte skriva mycket. Jag slutade lite tidigare från jobbet idag för att jag och Sarah skulle iväg till gbg och köpa saker inför Nyår. Hittade en perfekt mask och en klockren hatt till det. Men jag köpte aldrig hatten, utan bara Masken. Det kommer bli helt strålande skoj på nyår, ser verkligen fram emot det.
Tack så mycket Carro för inbjudan. Snygging där.


Godnatt.

Sarah håller i alla fall Sverige rent, gör det du också!

Första bandsläppet till hultan 2010



Det kan absolut inte bli bättre, Kent, Maskinen, Familjen och Jag är klar för Hultsfred. Tror att det kan bli ett utav de bättre åren. Men så har det alltid varit, blivit bättre med åren. Förra året hade varit jävligt klockrent och svårt att slå om det inte hade varit så dåligt väder. Men som sagt finns inget väder som kan stoppa mig nu.

En liten kortfilm och besatthet.

Bill tipsade om detta youtube klipp. Aldrig sett inann. Den var faktiskt riktig bra, nära på skrämmande för att vara en film utav Killinggänget, Eller i alla fall Johan Rheborg och Robert Gustavsson. Den har liksom en kuslig stämning genom hela filmen. Den handlar om en man (Johan Rheborg) som köper en kakelugn och han blir alltså besatt, beroende utav denna ugn. Filmen är i två delar och jag råder er att kolla på den. Tänka efter om man har ett beroende och se vad det kan leda till.


Kolla och njut, eller så får ni kanske en form av olust när ni inser att ni är beroende av eran soffa. Och vad det kan leda till om det går för långt?

Del 1

Del 2


Haha galen film...verkligen. Inte som man känner igen Killinggänget. Sen är jag väl inte helt säker om de står bakom produktionen, men i alla fall olustig. Bill sa att den var kul, Men jag vette fan om jag tycker det. Den var väl lite humoristisk men på ett väldigt läskigt sett.

Göteborg

Denna kväll har det svettas och precis när man är klar så kommer Sarah inklampandes genom dörren med 2 wienerbröd. Inte det bästa efter ett mini pass kanske. Men men har ju inte blivit seriös än. Men som sagt efter Thailand så ska jag tillbaka till mina träningsrutiner som jag hade när jag gick första året på gymnasiet. Då jag tränade en 4-5 gånger i veckan och mådde riktigt jävla bra.


Annars idag har jag och Sarah kollat på masker införnyår. Kollat tv. Pratat nyår. Och nu kollar vi på filmen på trean, I hennes skor med Cameron Diaz. Hon är så jävla snygg alltså och en väldigt bra skådespelare. Hennes specialitet är att spela ut känslor, som glädje, sorg, ensamhet, ångest och alla andra känslor som finns. Tänk på det när ni ser en film med henne. Hur man verkligen ser och känner precis som hon gör.


Nu börjar filmen igen Tjao


kom på nu efter jag läst inlägget att jag inte skrev något angående rubriken. Jo vi ska till Göteborg imorgon och kolla saker inför nyår. Inte mer än det, men kom inte på något annat att skriva där uppe.

.

En gång hade jag en flickvän
hennes pappa var hövding
och hon var en princessa
det var fint.

David Bowie dag

Idag är en Bowie dag, har känt i hela min kropp att den behöver en kraftig dos av Bowie. Och så får det bli. Låt efter låt spelar på Spotify. Härligt, underbart och behagligt. Blev på något konstigt sett riktigt taggad på att svettas. Så nu ska jag ta på mig lite lättare kläder och lägga mig på golvet och göra lite situps och armhävningar. Haha = / gymkort ska investeras efter Thailand. Det är ju något jag borde gjort innan egentligen, så man kunde haft en snygg kropp när man var där. Men på andra sidan så är jag inte där för att imponera på någon. Utan enbart för avkoppling.
I need it.

Så en snygg kropp satsar jag på till sommaren 2010, då är det mer läge att imponera. Då man ska glida runt och campa med min VWbuss och på festivalerna. Är så sjukt sugen på Hultsfreds festivalen nu. Galet.


With your long blonde hair
and your eyes of blue
The only thing I ever got from you
was sorrow
Sorrow
You acted funny trying
to spend my money

You're out there playing your high class games of sorrow
Sorrow




Aftonbladet

Läste tre intressanta och ointressanta artiklar på aftonbladet idag i slutet av arbetsdagen, nej jag läser inte aftonbladet på arbetstid.. Nästan aldrig. I vilket fall så var det tre stycker underhållande artiklar.
Tryck på bilderna för att komma till artikeln


Artikel nummer 1




Världens 5 snabbaste volvobilar. Kolla den v8 volvon i den översta youtubelänken
och även en länk längst ner i artikeln där en volvo slår en yamaha R1.


Artikel nummer 2







Här är Englands smalaste bostad. 167cm brett och fyra våningar högt.
För 6,5 mille så får man bo där. Tycker det verkar vara riktigt coolt.
Tänk och ha fest där. Haha, med källaren + de fyra våningarna utgör den 97 kvadratmeter.


Artikel nummer 3







Här är artikeln om Tiger Woods och hans kända älskare.
Det är ju inte en direkt utan flera stycken,
varav några är porrstjärnor och modeller. Men några är också riktiga vrak.
Sen visst är det bara profilbilder
så de kan ju ha drömkroppar, då kan det räcka med en påse.
Men va fan Tiger. Räcker inte Elin?
Hon Mindy Lawton hade jag aldrig knullat, fy fan va äcklig.

Klyftpotatis, kyckling


Hitta.se Gatubild

Den nya funktionen på hitta.se är en Gatufunktion. Eller vet inte om den är ny men hittade den nu i alla fall. Under året så har man ju sett en del konstiga bilar som har kört runt med massa paraboler och kameror på tag och sidorna. Och nu förstår jag varför. Måste säga att det var en rolig funktion att glida runt i staden. Och det roligaste var att jag faktiskt hittade min egen bil, och då inte vid mitt hem utan i stan. Och jag är ganska säker att min förra bil också ska finnas med. För när jag åkte i min passat med jobbet så mötte jag säkert sådana bilar en 2-3 gånger.


Nu ska jag och Sarah laga mat. Tjao


The Perfect Women

Den perfekta tjejen ska vara;
- Veta vem den är
- Vara smart
- Snygg, smal och sexig
- Den ska ha åsikter och vilja att diskutera
- Snäll och ödmjuk
- Den ska ta sitt liv seriöst
- Vara bra i sängen
- Gillar mat och att laga mat
- Bra musiksmak
- Gilla att se på film och lyssna musik
- Gilla festa
- Inte vara svartsjuk
- Körkort, helst bil(för mina får de ej köra)


Det är en liten snabblista, som säkert kan fyllas på. Och den är inget rankningsystem. Alltså punkterna är i inbördes ordning. Skrev bara ner lite snabba punkter som JAG tycker är  viktigt hos en person.



Jag ser den perfekta tjejen som en andra hälft av mig själv, Kanske inte att jag är snygg och sexig. menmen. Den ska alltså vara som jag. Man ska vara synkade i tankebanor och egentligen kunna leva ett liv utan att man ens behöver prata. (det hade förövrigt varit as skönt). Personen ska liksom veta utan en order om den ska hjälpa mig att laga mat, Städa medans jag lagar mat, Duka eller bra suga min penis när jag lagar mat. Det ska alltså kunna gå att samarbeta. Och när vi vaknar upp bakis en söndag så ska den veta om jag har en Kent-Söndag eller Broder daniel- Söndag. Men klart det tar väl ett tag innan man lär känna mig såppas att de vet det.
Så ingen är The Perfect Women direkt, utan det kommer med tiden. Och man känner ganska så fort om den är det eller ej.


När de kommer till musik och film så ska de gilla film, och inte film som i American Pie utan riktig film. Sen kan riktig film variera från olika personer. Men att de har ett filmintresse, att de inte bara ser de senaste Hollywood filmerna eller ser filmen som börjar 20 på fyran. Man vill variera sig och är öppen för annat än Hollywood.


Musiken ska absolut inte vara NRJ eller RixFm. Man ska veta vilken musik man tycker om, inte bara gilla klachiga refränger utan gilla en låt i dess helhet. Texterna, tonerna, musiken och vad den betyder.


Som en sista grej så tycker jag det är viktigt när människan har en egen livserfarenhet. De ska givetvis inte vara 40 år. Men jag vill inte ha någon som har levt/lever på pappa i 20 år. De människorna är oftast tråkiga och vet sällan vad de sysslar med. Att veta hur man hanterar pengar och olika situationer som kan dyka upp i livet. De vet hur mycket de ska dricka för att inte däcka, så man slipper ta hand om den varje kväll. För då kan båda ha roligare på krogen om självkontroll finns. Och att den inte är svartsjuk så det blir en jävla massa bråk och schafs hela tiden.

Vill också tillägga att jag INTE är The Perfect Man. Och att det finns mycket mer att skriva, orkar inte riktigt fortsätta nu. Ska laga lite mat och så vidare snart. Men lägger till lite då och då angående den perfekta tjejen. För jag vet hur jävla tråkigt det är att läsa långa inlägg, dock blev ju detta långt. Men just därför så valde jag att skära ner det.


Ett planerat nyår

Fy fan va skönt det känns. Med tanke på att jag är i Thailand och kommer hem på nyårsafton så orkar jag varken styra upp något eller ta mig någonstans. Men nu fick jag den inbjudan som jag väntat på. AWESOME. Älskar hela idén med festen, att man inte vet vilka som kommer och förhoppningsvis blir det svårt att se vem som är bakom masken. Med god mat och dryck, en massa mingel och mycket folk så kan det inte vara mycket mera som kan gå fel. Så nu ska jag beställa en riktigt cool mask och betala in pengarna på hostens konto. Sen är jag all in!


Nu blir det att sätta sig till ro i soffan, glo lite tv och bli riktigt hungrig så jag kan laga mat sen. Vad blir det idag tro?


Miike Snow

Tryck på bilder för spotifylänk.


Kan bara säga att detta är riktigt skönt. Trevlig musik att lyssna på när man har slitit hårt en hel dag. Efter jobb, efter skola och eventuellt bakfylla. Sen kan det vara gött att lyssna på om man har en ganska lugn förfest. Eller om det är typ förfest till förfesten. Som händer mig ofta att jag sitter ensam och dricker, för att få lyssna på just den musik jag vill lyssna på, innan jag drar iväg på den officiella förfesten.

Äggnudlar, thaiwok och Chickenbits

Återigen en lyckad måltid. Det är ju alltid roligare att bjuda på mat.

Ullared

Sitter och kollar på det at the moment. Och jag tycker det var det sämsta jag har sett i år, åt tv hållet. Fy fan va dåligt. Kan inte begripa att folk tycker det är bra. Eller tycker man det? Det måste man ju göra, för man kollar ju inte på det bara för att?.


Hur kul är det att kolla på när folk handlar? Och alla de har intervjuat har ju varit skit tråkiga och jobbiga. Vem åker till stället och campar i veckor för att köpa saker så de har i hela året? Jo för att vara ekonomisk, men va fan! Finns det inte gränser? Jävla White Trash människor. Ska härmed aldrig kolla på programmet igen. Vill gärna säga att jag även ska bojkotta Ullared, men kommer säkerligen att åka dit någon mer gång. Även fast senast jag var där så åkte jag hem igen för det var så lång kö. Klarar inte av det. Men som sagt, de har mycket bra att ha saker, som man kan ha i hemmet. Så ska inte säga att jag aldrig kommer åka dit igen. Sa dock det då senast jag var där.


Man ska aldrig säga aldrig.


Drömmen



Om drygt en vecka ligger jag där. Nu drömmer jag verkligen mig bort.
Jämför den stranden mot almenäs. Det är skillnad. I två veckor kommer inte tid och stress att existera.
Bara mig och mitt eget välbefinnande. Hoppas alla kommer ha det skoj i Sverige!

Frihetens Måndag

Denna måndagen har jag sett fram emot ett tag nu. Motivationen är på topp, kan ju lätt bli att man blir irriterad sådär på morgonkvisten och att det ligger i hela dagen. But not today. Och inte nog med det, kan man vakna bättre än till ett bra intro.


Min väckarklocka ringer och jag vaknar, sträcker på mig. Tar ett djupt andetag och hör introlåten till Turtles. Det kallas att vakna bra. Låg kvar i sängen och kollade/ snoozade till 3 avsnitt. För att sedan studsa upp, sätta på lite kaffe och bra kent musik. Nu är snart hela morgon - rutin schemat klart. Det som återstår är borstning av tänder och klippning av naglar. Sen kan jag bara luta mig tillbaka och förgylla min frihets Måndag med Kent. Går väl tilljobbet om en halvtimma.


-Godmorgon!


Teenage Mutant Ninja Turtles



Godnatt, Nu ska jag se på min favorit serie. Ni andra kan ju nöja er med gossip girl osv.
Det här är tunga grejer! Teenage mutant ninja turtles!
TURTLEPOWER!

mums

Måste säga att jag är grym. Haha. Vet inte riktigt vad jag ska laga imorgon när jag får fin besök. Kanske drar jag till med lite Thaimat?

OMGOMGOMG

EN STORMTROOPER JACKA! FUCKING HELL
kostar tydligen 1800:- GE MIG!


Sovit middag

Nu har jag sovit middag. Det var egentligen inte meningen, la mig i sängen för att kolla på en film (Surrogates) Men somnade bort. Vaknade precis i slutet. Så jag vet precis hur den sluter men fan inget mer. Meninglöst. Iaf så verkade slutet suga, så tror inte att jag kommer att se filmen igen alltså. Men men.


Tänkte att jag skulle städa det sista i lägenheten sen ringa Sarah och se vad hon har för sig. Om hon nu har kommit hem från sitt stall. Sen lite senare så ska jag nog till Robin och spela Mario Kart, samt New Super Mario Bros.


Någon som vill komma med en extra Wii kontroll och sedan gå igen?


Jag blöder ihjäl

Sommartid
Jag är tystnaden och vinden
Mitt land är ditt land, allt är fritt
Sommartid
Jag är lyssnaren som, som tårar
mot din kind
Min dröm är din...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Sommartid
Var är hjärnan, här är våldet
Mitt land är mitt land bara mitt
Sommartid
I Socialstyrelsens folder
är allt svart & vitt
Din dröm är min...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

(Din dröm är min nu...)

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl



Lyssnar på Carolina wallin Pérez. Hon gör kent låtarna galet bra

Låt of the day

Det är The white stripes tolkning på Dolly Partons Jolene. Till och börja med är den låten helt fantastisk. Speciellt när dolly sjunger, hon låter så väldigt desperat. Men just idag så är det The white stripes som gäller. Speciellt då där de sjunger live någonstans, "under blackpool lights" Det är nästan den enda versionen som jag hittat där Jack White inte sjunger falskt. Och det är väl förståeligt då låten innehåller galna toner.

Veckans MarkusT

När man är med kompisar och kollar på film, så får man inte ligga. Tyvärr. Är man på krogen och super så är ju chansen betydligt större. Men man kan ha riktigt roligt ändå. Det kan jag lova.
När jag är i thailand så ska jag vara go hela tiden. Satsar på en festivalfylla dygnet runt.
Håller på att ladda upp 2 videos. Och givetvis är det MarkusT som har huvudrollen. Skulle kunna göra en blogg om bara honom. För fy fan va rolig han är, det finns inte ord. Förstår inte vad han får alla idéer ifrån. Ska överväga denna idén. Eller ialla fall ha en Veckans MarkusT video. Tror att det kan bli en lyckad grej. I alla fall så kommer jag att tycka det är roligt. haha








Film

Det är underhållande filmer ikväll, speciellt 2 stycken som jag ska se på. Först ut är det Gone in 60 seconds. En utav de bättre bilfilmerna. Med många fina bilar. Sen blir det Lords of dogtown typ inatt.



idiot

De här är de värsta kommentarerna. Hatar dem. Sen att idioten är anonym med. Jävla MES!
våga stå för din åsikt, även om den är fel och idiotisk

Lady of the week

Meagan Good. Så otroligt jävla sexig. Det gick en film på tv precis, totalt värdelös. Men att hon var med i ren roll gjorde ju att man var tvungen att kolla. Filmen heter Waist Deep, och den kan enbart rekommenderas för att kolla på henne. Satt och funderade på under filmen om hon är en bra skådespelare, vill väl inte påstå att hon är grym direkt. Ganska så neutral, inte alls speciell men galet vacker.





Hmm

När man tänker efter så är Calle också väldigt bra. Aja det  blir nog bra tillslut. MaryJet var i alla fall bäst av allt! Nu ska jag gå och köpa cigg.

Idol

Sov bort första timman i idol tyvärr. Får bli att kolla reprisen imorgon. Den första timman är även den väldigt viktig. Men vilka som kommer till final ikväll är väldigt självklart. Blir det inte Tove och Eric så är det någon fel på svenska folket. De är verkligen värda det. Vi alla vet ju att Eric är grym, han har presterat hur grymt som helst varje gång. Efter varje sång så blir man mållös. Förstår inte att ju längre in i tävligen han kom, ju bättre blev han också. Som A Bagge sa, "finns det inga begränsningar?" Tydligen inte. Och Tove är en stjärna helt klart, man känner verkligen någonting när hon sjunger.



något som man hatar, del 4

Oj nu kom vi direkt in på nummer fyra. Men det hände mig nu, och det vet jag att alla hatar. Det är när man är sjukt sugen på att lyssna på ett band/artist, som man kanske inte hört på länge. Och söker på Spotify och dem existerar inte där. Då blir man riktigt irriterad. Har varit sjukt sugen på att lyssna på Tracy Chapman hela dagen. Mår så bra nu när jag kommit hem från jobbet och sätter på datorn och spotify. Men det fanns bara 3 låtar.


Det får mig att vara olaglig och ladda ner skivorna. Man är ju så illa tvungen...Hon har den vackraste röst, verkligen.



Nils Tobias Johansson <3 Tracy Chapman

något som man hatar, del 3

Helvete! blir så irriterad nu när jag ska ringa till Telias kundtjänst. Letar och letar på deras hemsida efter ett jävla nummer. Men utan resultat. De borde faktiskt ta och skriva det tydligt på hemsidan. Är det vad man kallar Service?
Verkligen inte, vill de inte hjälpa sina kunder? Man ska behöva göra allting själv nu för tiden. Allt för att man ska få jobba mindre. Ge mig deras nummer, ska ju inte behöva ringa till nummerupplysningen för att få tag påt!
bättring Telia. För att tillägga så är det ju jämt så. Om du ska ringa någonstans så ska du behöva välja bland massa alternativ, vänta i kö osv. Det är riktigt tröttsamt.


En liten slutnotice; NO MORE I CAN JIVE! fy fan va gött.

g

Om jag hade sex med era flickvänner
så förlåt.

hemma.

Nu var firmafesten slut, GABOR är en idiot. Det har jag alltid tyckt och nu var jag tvungen att jobba igrupp med honom. Han är fan sämst. David är också korkad. Iaf fall o
åpen ( som bara finns i boråsiskan?)  tog en dyr whisky. Han är bara praktikant. Vad tror han? vi andra bara dricker öl? Chefen, som betalar allt, tog en Konjak. Och han tog en dyr whisky? PRAKTIKANTEN? ohhhh han är dödsdömnd. Här kommer bilder, och en video av Idioten till praktikant.




















Firmafest

Ska bli trevligt, Men tror att jag och Bill hade haft det roligare på Grand Hotel faktist. Men ska inte försöka tänka ut ur denna kväll blir i förväg. Tar det som det kommer. Har nu grundat med 2 öl. Tredje är påväg. I väntan på Bill och taxi så lyssnar jag på Joe Cocker!



nattmänniska

Har varit vaken hela natten, igen. Jävligt drygt må jag säga. Sov ju ingenting igår natt, så jag tänkte att jag skulle lägga mig vid 21 igår, men det blev 23. Låg och kollade på en film. Sen vaknade jag inatt igen vid 02.00 och var pigg som fan. Kunde verkligen inte sova, så kollade på ytterligare 2 filmer. Sen så var det inte skoj så då gick jag upp och lagade mat. Mat som jag kan äta till lunch idag.




Nu sitter jag och lyssnar på Kent, ska strax gå till jobbet. Klockan är 05:40...Kul!

oh please.



Det är i särklass den sämsta dagen detta året, och tror inte morgondagen blir bättre.
Det enda som kan få mig på bättre humör är en storvinst på triss eller dyligt
inget annat.

.

Kul att ha legat klarvaken från halv tre.
kul

RSS 2.0