..

En biljett till ett varmt land, långt, långt borta är nu till salu.
2 veckor i  paradiset
...

Fitta!

Räkningar på 6000! jävligt kul! Gillar att jag inte har en jävla spänn till Thailand. Är så arg så jag tror jag ska tända eld på mig själv!. FITTA FITTA FITTA FITTA.
Hej då

Måndag

Kommer vara så sjukt mycket att göra idag, skoj!. Var ju sjuk hela förra veckan, tror jag? Fan mitt minne är riktigt dåligt nu alltså. Så det kan ju vara bra att jag har denna blogg av just den anledningen också haha. Jag undrar hur det gick för våran praktikant när han skulle köra leveranserna? Det är ju väldigt lätt, men det gäller att ta vara på de små detaljerna i leveranserna för att det ska bli bra. Typ inte bli fiende med fel personer.!


Håller just nu på att installera Call of Duty: Modern Warfare 2. Verkar ju galet skoj det spelet alltså, alla säger att det är bra så då får man väl lita på det.


-Godmorgon Måndag!






att sätta bokstäver på ljud

Deras pruttliknande ljud som de gör hela tiden. Och idag så försökte de att sätta bokstäver på det. De ville skriva in det på Sarahs facebook. Och det lät och såg ut så här;


Nu ska jag gå och lägga mig. Ska se mera av mina favorit sköldpaddor. De fina, farliga och de partysugna Teenage mutant ninja turtles!

En håkan-Söndag



Trodde verkligen att det skulle bli en Kentsöndag, men så blev ej fallet. Råkade sätta på Håkan Hellström och sen så fortsätte låtarna att spelas. Det är riktigt behaglig musik att lyssna på. Måste säga att jag gillar det. De flesta av hans låtar är riktigt bra. Och jag vet att folk säger "han kan ju inte sjunga". Men ibland så måste man inte kunna det för att göra bra musik. Han har ju en unikröst, som passar hans musik perfekt. Tänk om han skulle köra på någon form av Peter Jöback-skönsång, tills hans smarta texter? Det hade låtit åt helvete, och ingen känsla hade förmedlats ut. Sen har jag legat hela natten och kollat på Turtles, trots en viss fylla så var jag så fast att det inte gick att somna. HAHA.


Ringde Markus mig imorse och sa att vi skulle baka lussebullar?

..

Vill att sarah ska komma hem. Det är tråkigt här, väldigt tråkigt. Ring snart. nu lägger jag mig i sängen igen. Det är där jag trivs bäst just idag.

Lördagens dag

Får se lite hur denna lördag kommer att sluta, och om den ens kommer att börja. Är nyduschad och påklädd. Ska i alla fall börja hos Josef. Så får vi se, har lite olika fester att välja blandannat.  Och ni mina kompisar som läser detta, jag har skrivit upp er på en gästlista så. Ring mig så berättar jag mer. Idag hoppas jag på mycket skoj och kanske en rödtott. I alla fall bara säga hej.


Hej!



Detta fält måste fyllas i

Råder dig att komma till puls just denna dag.
Orkar inte laga mat : ( fy fan va det suger.

Jul

Tycker att folk är lite snabba med julpyntet. För varje kväll som går så är det mer och mer adventsjulstakar som tänds. Det är väl första advent som man ska börja pynta? Folk försöker varje hår att pynta lite tidigare, för att få julstämningen en längre tid. Men problemet är att för varje år så dröjer det längre tid innan snön kommer.
Ingen snö= ingen julstämning.
Så tycker jag att det är iaf. Och utan snö så kan man likaväl skippa pyntet. För hur fin är en röd tomte gjord av sten i fönstret, med en bakgrund av blöt gräsmatta med ett gäng döda buskar som markerar husets gränser?


Inte alls vockert!.


Julstämning är definitivt inte julmusik heller, Fy helvete va dålig musik det är. Det finns inte en enda bra jullåt. Det är la möjligtvis The Hives nya jullåt. Men den kommer förmodligen inte vara med på Absolut Julhits 2009? Skitskiva, med även där, samma låtar varje år. Kan folk inte köpa en skiva för att sedan bara spara den?


Godnatt.

Vill ha ett tvspel.

Jag vet inte vilket jag vill ha. Gran Turismo 5 kommer bara till PS3 va?

Min dammsugare var dammig

Har nu städat klart i mitt vardagsrum, och som rubriken säger så var min dammsugare dammig. Vad tänker man då? jo att detta är första gången jag dammsuger sedan jag flyttade in. Haha riktigt illa. Men jag har dammat och städat flitigt lite hela tiden. Men inte sugit damm, och det insåg jag först nu.

.

Mitt nya hår. Storstädning går lättare med bra musik.

Fastna på en lins

Dessa bilder är lite sådär nej-nu-fastnade-jag-inte-på-bilden, bilder. Och även bilder där jag som tagit dem har fuckat ur. De där bilderna som man inte märker att de tas, aka smygfotning. Jag är ninja! Sen är några bilder bra och passar inte alls in i dessa 3 kategorier.

Sarah kanske inte är den bästa i köket, men bäst på många andra sätt!
Skulle givetvis ta en bild på de 2 tjejerna, men Joakim är duktig
på att komma i fokus.
Där fastnade inte josef riktigt i linsen. Men men han är skoj.
Jerry K och Darious? I alla fall en Kanadensare.
Grisar.
haha yes!
Haha
Rijad är glad, Eller?
Nu måste jag städa min lägenhet.
Jag tror jag snart hostar blod,

Dead or Alive

Nu har jag och sarah sett på DOA: Dead or Alive som gick på 6:an. Måste säga att filmen är varken bra eller dålig. Cool är ordet som man enklast kan beskriva filmen. Så sjukt snyggt filmat, Små detaljer som gör scenerna kanon. Och sen så de snygga människorna helt klart. Damn! Ibland är det farligt att sitta och kolla på sådana filmer, speciellt när man sitter med en god vän och kollar HAHA. Men om man gillar spelet så tycker jag verkligen att filmen är åtminstone värd att se. För det är mycket som påminner om spelet, så som karaktärernas sätt att röra sig och så vidare. En riktigt snygg film som är väldigt lättsam att kolla på. Man behöver inte anstränga sig, fundera ut någon form av mening, handling eller budskap.
Den är Underhållande och sexig från början till slut.


Nu börjar Scrubs, så jag lägger mig i soffan igen.



.

Det är verkligen jätte tråkigt att vara sjuk, Tänkte göra ett försök till att jobba imorgon. Men tydligen så fick jag inte det, pga att det är väldigt känsligt att vara sjuk och jobba. Just i dessa svintider. Så det blir väl att ligga hemma imorgon också. Fy fan. Jag har så tråkigt, verkligen verkligen VERKLIGEN. Så nu ska jag färga håret.

182 inlägg

Det ska firas med att lyssna lite på Blink 182 - Always






HHAHA

Kollade runt lite på facebook, snorandes, så hittade jag på Daniel Johanssons Fb en rolig länk. Hur man bygger ett flugplan! Det gjorde fan min dag, Och jag är så sugen på att göra det. Synd bara att det är kallt och att det inte finns några flugor att få tag i ?


Tryck på Bilden för länk!




Nu ska jag hoppa in i duschen och drömma om ett
EGET Flugplan : (

Att må skit

Jag mår fortfarande helt åt helvete. Hoppas verkligen jag kan jobba imorgon alltså. Frisk luft ska ju tydligen vara bra när man är sjuk, men det är ju skoj att gå ut och få sin dos frisk luft när det regnar och är grått å tråkigt. Nej fy fan. Nu har jag diskat all jävla disk, och ska snart borsta tänderna och duscha. Sen ska jag äntligen klippa mig. Vette fan hur bara, överlåter nog det till frisöRn.
Nu lägger jag mig i sängen o lyssnar lite musik. HAJ!

.

Finns inget jag hatar mer än att vara sjuk. It's the worst. Sitter i min soffa och knarkar i mig Te och imellan varven lite varma koppen. Nu kollar jag på Scrubs och drömmer mig bort.

Att sova

Jag har bara sovit idag, gått upp och varit skit hungrig. Men jag har inte orkat laga någon mat så jag har tagit mig en alvedon och en varma koppen. Nu har jag vaknat igen och jag känner mig helt tom, Måste ha mat. Men orkar inte laga, så om inte någon bjuder mig på pizza så går jag och lägger mig med tom mage igen. Fan nu kanske jag kan passa på att gå ner i vikt!

sjuk!

Ligger hemma i lägenheten, var iväg imorse med bilen. Så jag bokade tid den 15:e så får min  bil stå säkert på en verkstad när jag är i Thailand. För inte vill jag ha den på Götasgator. Efter det så försökte jag jobba lite. Men jag skiter i det nu, så jag åkte hem och nu ska jag ligga i sängen.

To do;


Det slog mig nu.

Ska jag stanna i Thailand? och inte komma hem. Vore faktist riktigt jävla gött. Kan ju bo antingen hos min Faster, eller hos tjejen på 7-eleven. Fjäska in mig som inneboende. Så återvänder jag lagom till den svenska sommaren.?

SJUK!?

Fan känner verkligen att jag börjar bli sjuk. Och nu är det så att min kära mor har övertalat mig att ta sprutan. Då jag läste att man mår sämre av sprutan om man redan är sjuk, härlig tajming. Vill verkligen inte vara hemma, det är så sjukt tråkigt. Det enda jag kan roa mig då är ju att städa lägenheten. Men det gör man ju på en dag. Och blir man frisk på en dag? nej inte helt. Sen lägger man till sprutan på det, kanske kommer bli MEGA SJUK.

att somna

Somnade i min sköna soffa, och vakna nu vid 22. Så jag borde ha sovit i tre timmar. Fy fan va drygt. Och nu känner jag mig sjukare än innan idag. Försöker göra ett enkelt jävla collage i photoshop, Men det vill sig inte. Vet ju hur man gör, tror jag? Men det blir bara inte rätt. Så orkar jag inte gå in på internet och kolla, Nej jag lägger ner det. Känns lite jobbigt att inte kunna somna nu. Nu när man borde sova.

Omskyltningarna

Ja nu har de börjat ändra hastigheterna på svenskavägar. Och vad tycker vi? Här kommer lite fakta som jag har luskat fram;


  • Från den 10 november gäller nya fartgränser på 1 660 mil riks- och länsvägar i landet.
  • Hastigheten sänks på cirka 1 500 mil varav 1 200 mil från 90 till 80 kilometer i timmen till följd av lägre trafiksäkerhetsstandard.
  • Hastigheten sänks på cirka 200 mil tvåfältsvägar i Norrland från 110 till 100 kilometer i timmen eller till 90 om trafiksäkerhetsstandarden är lägre.
  • Totalt höjs fartgränserna på cirka 160 mil väg. På de mötesfria vägar som i dag har 90 höjs den till 100 kilometer i timmen. På cirka 110 mil väg, med bra trafiksäkerhet och som är viktiga för näringslivets transporter, har hastighetsgränserna kunnat höjas från 70 till 80 kilometer i timmen.
  • Vägverket räknar med att 11 personer färre dödas och 34 färre skadas samt att koldioxidutsläppen minskar med 29 000 ton.


  • Kommer folk att följa skyltarna? för jag kör oftast på rutin om jag kör på kända vägar, för att jag vet vilken hastighet som gäller där. Så om det inte är en massa med trafikanter som kör på de nya skyltade vägarna så kommer jag nog att hålla den gamla hastigheten. Men jag vet inte. Jag är ju den som resonerar så som att är det lägre hastigheter på t ex motorvägar så minskar avståndet markant mellan bilarna. Och är det då halt och dåliga avfarter så som det är i Borås. T ex om man kör mot Göteborg och ska svänga av vid göta/mot centralen. Så är den avfarten bara en skarpkurva. Så det innebär att man måste ju bromsa in väldigt mycket på motorvägen för att inte åka av vägen.


    Tror att det både finns fördelar och nackdelar med de nya hastigheterna, Men så är det väl i de flesta fall av förnyelser.



    En längtan

    Kan inte vänta längre, vill bara åka till Thailand nu. Det ska bli så jävla skönt att bara ta det lugnt, skita i allt och alla. Och bra bry sig om mig själv. Det är så många som jag INTE kommer sakna. De andra behöver jag inte sakna. För de finns hemma i kalla Sverige och de har ju varandra, they dont need me for 2 weeks. Om det är någon som varit i Thailand så ge mig lite goda tips på hur man kan fördriva dagarna, om man nu tröttnar på att sola, bada, dyka, klättra och dricka drinkar. OM man tröttnar. Så lite Tips tack!



    att kasta in handduken

    Fast i mitt fall så kastar jag in kläderna, för nu är det dags att sova! Och imorgon är det tillbaka till dårhuset som gäller. Tur att Bill finns där i alla fall. Man måste ju ha lite vettigt folk omkring sig om man ska klara av att jobba. Hahaha.


    Godnatt
    Man sover för att bygga upp en energi till att kunna vara vaken
    Jag är vaken så att min energi går förlorad,
    så att jag kan sova.

    Doves

    Man kan knappast vara mer mätt än vad jag är nu. Åt först en stor portion med klyftpotatis och snitzel. Sen när vi hade varit och handlat så åkte vi hem till mig och proppa i oss chips och dipp. Jag tror jag spricker. Och det får mig att tänka på att jag borde börja träna, verkligen hårdträning. Men orka göra det nu innan Thailand. Blev ju förövrigt erbjuden att gå på thaiboxnings träningar när jag är i Thailand, Men vem tränar när man är på semester? Semester brukar ju vara den tid då man verkligen får koppla av, inte tänka på något. Utan bara ta hand om sig själv. Och det ska jag fan göra. Inte många dagar kvar nu tills jag åker. 16 December and I'm gone..







    Spritlukt och ljuva toner av Laleh

    När man spenderar bakisdagar hemma hos MarkusT så känner man verkligen att jim och markusT i kombo har en riktigt helande effekt.  Orkar inte skriva så mycket, så orden blir ersatta av en del bilder. Men kortfattat så kom det lite folk hem till mig och vi förfestade. Blev smått irriterad när folk bjuder med folk till en fest som jag är bjuden på och tror att det är okej? Funkar ju inte så, men skitsamma det löste sig tillslut. Jag fick ringa hosten och fråga om de fick komma, det var både pinsamt och dumt. Men lyckades att prata in dem i alla fall. Så vi drog till Druvefors till Johan. För att fira att Marlene ska ut och resa och kommer inte hem fören i Mars först.




    Måste säga att festen var väldigt trevlig, tack för att man fick komma.  Någon timma efter att mina vänner hade avlägsnat sig, och När Ida hade gott så tog mitt Trägårn sug över. Gick i regnet med 2 människor, vars namn jag glömde någonstans på Borås våta gator. Trägårn var som vanligt, helt awesome. Träffade 3 intressanta människor, men den ena utmärkte sig markant. Du började prata om att du inte skulle höra av dig? Som att jag inte hade förstått det, Det är väl så du behandlar folk, tyvärr. Det var du som lovade att höra av dig. Att vi skulle fortsätta att träffas. Men jag orkar inte dra upp det i min blogg. Jag är i alla fall oberörd, känner ingenting. Och det jag kan säga är att det är din förlust!.




    När klockan slog 2 så började vi att gå hemmåt, ikväll var jag på Träggan hela tiden ut. Kanske berodde på att jag kom ganska så sent till krogen. But still. Min kväll tog slut i Saras säng, iklädd endast ett par badbyxor och ett par träskor. Som jag tydligen hade gått och tagit på mig. Vi bor ju ändå grannar, så hade ju kunnat sova hemma. Men antar att jag inte ville sova ensam. Jag ockuperade sängen, Sarah soffan och Jim sov under middagsmordet på den fluffiga mattan.




    På morgonen så åkte vi och åt mat på Burger king, tack Peroti för rabatten. Den behövde jag. När vi var, för, mätta så åkte vi till MarkusT och väckte honom. Var där o chilla, skrattgympa FO SHO! Sedan drog vi ner till knalleland för lite inköp av godis, milkshake, dricka och en Ljudbok. För att sedan åka tillbaka till T och forsatte våran skrattgympa, har seriöst träningsvärk i magen. Haha. Nu blev det mera skrivet än vad jag trodde att jag skulle klara av. Är trots allt sjukt bakis. Men nu får ni njuta av Bilderna, som kommer att komma upp på Facebook. Har även en rolig video. Men får se om ljudet är såppas bra att jag lägger upp den sen.




    Nu ska jag lyssna på Laleh, städa och laga mat. Sen vänta på sarah. Och sedan bakismys hos markusT?

















    Ms och lite förfest på egenhand

    Varit hemma och plockat med en massa grejer till lägenheten, ska snart hänga upp ett fint gammalt gevär som jag ärvt ifrån min Farfar. Han jobbade nämligen på fängelse en gång i tiden och har lämnat efter sig en hel del gamla vapen. Den kommer att göra sig fin i min lya, den får mig att tänka på dig Farfar.
    Påväg hem så stannade jag på Shell på Göta och träffade snälla Marie där. Hon bor i Thailand och hon ska försöka fixa lite goa rabatter när det gäller dykning, klättring och hyra av mopeder. Hon ska även hosta en fest. Och följa med min bror och mig till en massa goa barer osv. Det blir kanon. Nu har vi fått en egen expert och guide. Marie bor där nere på Koh Tao.




    Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin till ikväll. Och min kväll kommer att bestå av att lyssna på Moonlit Sailor som nu finns på Spotify. GÅ IN OCH LYSSNA, NI OCKSÅ!







    Klicka på bilden för att få upp det i din spotify, Eller sök på Moonlit Sailor





    Hej då dator, Hej Beddie

    Imorgon ska det bli riktigt skoj, Fest för Mini! ska bli skoj att festa med henne igen, Och Ida. Sen får vi hoppas att Therese dyker upp!.
    Over and cunt!

    Kan inte sluta lyssna på kent

    När nyheterna tog över på Tv4 och spänningen var olidlig så passade vi på att åka till Max och handla mat. Men pank som jag är så blev det inget för mig. Och imorgon är det fest för Mini. Får inte glömma att ringa henne innan 16, Men jag är så jävla sugen på träggan. Men pengarna blir till ett problem.
    Väl hemma så högg de in på sina smaskiga hamburgare, och min hunger växte mig upp över öronen. Så jag sprang in till köket och kokade ihop en härlig Kebabgryta. Samtidigt som jag kollade på utröstningen av idol. Hej då Reza, och Hejja Mariette i Malmö! Min mat blev nästan lika perfekt som Maryjet. Nu ska jag lyssna på Kent och bara må jävligt bra.












    Allting startar med ett problem,
    men det löser sig ofta i slutet.

    Idolkväll

    FY FAN VA BRA, bra jobbat MARYJET! helt galet bra, trodde verkligen att hon skulle hänga löst ikväll. Men jag vill inte att någon ska åka ut. Men nu är i alla fall stjärnan Mariette vidare till Malmö! tack tack tack, tack så mycket Gud!

    Kolla denna!

    Jag hittade den video i Ranias blogg. Ni måste se den. Den är bara 6 minuter lång. Kul med barn som verkligen bryr sig.



    En utebliven video.

    Kommer inte att lägga upp videon från igår, Efter att jag suttit och fixat med den i 30 minuter drygt. Sparad och klar. Så får jag inte publicera den för att den har pornografiskt innehåll.  Så jag lägger enbart upp klippet ifrån Den goa introlåten i filmen Inside man, Som förövrigt är en otroligt bra film.


    Så vad blir det mer än idolkväll? blev bjuden att ta med mig själv, och alla andra vänner till Basket matchen idag av de roliga damerna i Boråshallens kök.




    Detta kanske inte är den roligate videon, Men för mig och Sarah som var där var det sjukt kul!




    ursäkta återigen den dåliga kvaliten, min kamera suger när det gäller fokus och videoinspelning

    Sova

    Nu har jag precis kört hem markusT och kört jim o sarah till sex och spy krogen. Det har varit en mycket trevlig kväll. MYCKET. Och vilka roliga videos och bilder jag har. Ska fixa ihop en rolig film imorgon som jag ska bjuda på. HAHA jag dör nu när jag ser på klippen. Hoppas ni kommer gilla det lika mö som jag.
    Nu blir det Kent och sova.

    Jag kommer inte få influensan

    Är fan säker på det, så jag skiter i sprutan. Så har jag länge tänkt nu, men börjar fan bli osäker. Alla börjar fan ta den. Och de flesta verkar må dåligt utav den. Jag orkar inte ta chansen att må dåligt och missa arbetsdagar. Inte nu inför julen, då det är som mest att göra. Får väl börja att skita i folk. Bara vara ensam så blir jag inte smittad. Synd bara att man har ett servicejobb, Men klart. Det går ju att undvika folk i jobbet med, och bara umgås med saker som är bättre än människor, Kaffeautomater. De sviker en, nästan aldrig. Och gör dem det, så se till att ha ett premium avtal så kommer Bill och lagar den. HAHA. som sagt... bättre än människor.



    Sen en annan grej är ju den att jag ska ta lite sprutor, eller jag håller på, Har redan tagit en, inför Thailand. Vill inte ta ytterligare en. Jag får hoppas att jag klarar mig.

    Apor och så.

    "Vi vet inte mer än vad vi själva har skapat"
    Så brukar jag ofta tänka, och nu ska jag göra mig ett försök att förklara vad jag menar. Det brukar inte gå så bra för mig att förklara det genom den orala vägen. Kanske är det lättare att skriva...kanske.
    Vi kan börja med att säga att människan har skapat vetenskapen, religion, Etik och Moral. Det kan vi nog vara överens om. Människan är också den varelsen som har skapat språket. Kommunikation har ju sedan länge funnits i djurens värld, Men det var vi som tog det en steg längre. Och det har med våran hjärna att göra. Till exempel, Vi vet ju att aporna kan använda verktyg för att till exempel göra sönder ett äpple. De försöker kanske att få det i två delar, och kommer då på att om den tar en sten och slår på äpplet så kanske det går sönder. Men det är där som det skiljer sig med oss. För att apan måste "komma" på det varje gång han ska göra sönder äpplet. Medans vi kommer ihåg att vi en gång använde oss utav en sten. Det läggs någonstans i våran hjärna.
    Och som en vis-man skrev;


    Nyckeln till dörren



    Aporna har alltså redskapen; vi kan jämföra det med att ha en låst dörr och äga en nyckel till låset, men inte veta om det. Aporna äger nyckeln (Språklig begåvning) till dörren bland en mängd andra föremål.
    De har en hel del vilja att försöka öppna dörren, men de förstår inte att nyckeln ska användas till att stoppas i nyckelhålet. Det vill säga: de har en grammatisk struktur i hjärnan, men inte förmågan att kombinera den med något symbolsystem (t ex ljud), vilket skulle ge oanade möjligheter. De använder kanske nyckeln till att fiska upp myror ur en trädstam, men har över huvud taget inte prövat att sätta den i låset.


    Klicka på bilden för länk till wikipedia
    Orkar inte skriva så mycket mer på detta just nu, vill bara få det publicerat så att det inte försvinner bort i ingenstans. Och jag vill åter igen säga att detta är ett icke klart inlägg. Finns mycket mer att säga om saken, och så mycket som jag inte har någon som helst aning om. Jag hoppas att jag får lära mig mer hela tiden. Vill aldrig säga stopp för ny kunskap. I love it.

    Kent - Röd och Film

    Har varit hemma och hämtat lite tavlor, som jag har börjat sätta upp. Men beslutsångesten tog över och vet inte vart jag ska ha de sista 2 tavlorna. Om man skulle vänta lite med det så kanske det "kommer till mig".
    Helvete va trött jag är alltså, skulle kunna somna när som helst. Och allt är Sveriges fel, det är kallt, blött och grått. Det är ju omöjligt att vara pigg då. Snälla Gud, vi behöver solljus.




    Idag blir en dag i filmens tecken, Hade tänkt mig Gran Torino och Million Dollar Baby. Det är filmer som Bill länge har tipsat om, men som inte har blivit av att jag sett. Men nu ska jag ta mig i kragen och se på dem. Bara jag inte somnar som sagt. Den risken är betydligt högre än att jag kommer att diska all disk idag. Och nu fick jag ett samtal ifrån en nöt. Som förstörde hela mitt flyt, i det andra inlägget som jag håller på att jobba med. Fan.
    *spara som utkast"








    Nu ska jag sätta mig på mitt favoritställe, Drömma och röka.

    -

    Godnatt. äntligen ska jag få somna in. Fick min favoritparkering, precis utanför lägenheten nu när jag kom hem! YES

    Regn från sidan och en god gärning

    När regnet kommer ifrån sidan, och det är omöjligt att skydda sig. Då är det inte kul att springa från en bil, till ett företag, tillbaka till bilen och sen tillbax igen. INTE KUL. Men det är väl bara att bita ihop. Enligt vädret så ska det inte ta slut. Fan när tar regnet slut? : (


    Till min goda gärning. Jag såg en kort, liten dam vid en busshållplats. Där bilar bara susade förbi och skvätte vatten. Jag såg att hon sin hand räckte ut, för att be någon att stanna. Och hederlig som jag är så stannar jag. Och hon ler och väl framme vid min stora bil så frågar hon om jag vill köra henne till St sigfrid. Hon skulle på begravning och det kom ingen buss och ingen ville stanna. Klockan var då 10:55, Och vid 11:00 skulle den döda begravas. Eller i alla fall så började ceremonin då.
    Jag hoppade ur bilen och hjälpte henne in, sen tryckte vi plattan i mattan och var framme 2 minuter innan. Hon blev jätte glad och sa så snyggt att världen behöver flera som mig. Så tänk på det ni. En värld med mera Tobias Nilsar Johansson. DET NI;)


    Nu ska jag hoppa in i duschen, sen får jag finbesök.

    Lite mer från gårdagen

    Det var okristligt trevligt. Enligt min mening, och jag tror de andra trivdes också. Här kommer lite bevis på det. Nu ska jag strax gå till jobbet. Och Idag ska det vara en Broder Daniel mysdag!!
    De sista av mina vänner, var hos mig tills jag typ somnade. Det var mysigt.
    Kan ni inte vara här varje kväll? Sedan kom Sarak och väkte mig vid en
    tjugo i ett och ville ha cigg.




    Nu går jag till Jobbet.
    ha en skön dag!

    Grattis sarah

    Sarah eldar upp ett armband, som tydligen är mer än ett armband.
    haha hon är så bra, och så full.  Tisdagkväll.

    Alone time

    Nu har några gått, och resten är påväg till Statoil för att köpa lite goe chips och dyligt.. Tror jag. Men jag sitter här och pratar med M och trivs bra med tonerna av Broder Daniel. Ska gå och lägga mig snart, för att en annan har ju jobb imorgon. Men det var ett mycket trevligt födelsedagskalas, Som kom helt spontant. Men jobbet ska skötas och imorgon så ska jag ha filmmys med M. Det ska bli otroligt trevligt. Nu bjuds det på lite bilder inann jag klär av mig naken och lägger mig i sängen.

    Gästinlägg: eea

    Yoo!
    Idag har jag och Frida varit i Gbg och köpt en JÄTTE snygg volvo s40 :D
    Glad för hennes skull. Dock är den lägre än min bil och det är ju självklart inte okej. Så nu är det snabba nya planer. Dock kommer bilen att snart gå i ide.
    Sara fyllde år i lördags, grattis till underbaraste.
    Nu sitter vi här, jag, Tobbe, Frida, Sara, Helena, Robin, Mackan och Jim och firar Sara.

    Tvätt och gäster

    Ja det blev ett spontant födelsedagsfirande för sarah bejb. Så det kom lite folk. Och nu är det en del här, och några fler är på G. Och jag håller på att tvättar. HAHA vilken kombo. Bilder kommer senare.

    Kebab utan sås

    Kollade uppskjutet av Atlantis live. Hittade en rymdnördsida som streamar live under uppskjutningarna. Var riktigt coolt. Det hade varit något, att vara en astronaut, eller i alla fall jobba med något som har med rymd att göra. Jag finner det riktigt intressant. Rymdforskare eller något i den stilen. AWESOME!




    Maten blev riktigt god den också, även fast jag inte fick tag i någon kebabsås. Så jag gjorde en hel del sallad istället. Men jag vet inte om jag kommer att orka göra sallad till jobbet imorgon dock. Det återstår att se. Men att bara äta Kebab och jasmin ris kan bli lite tröttsamt kanske?


    HAHA grannfejden är så jävla roligt. Älskar när de är så jävla mycket ovänner. De är verkligen hat i luften i kväll, så nu måste jag fortsätta kolla!


    Ett citat från kvällens programm;
    "de kommer bli så jävla skönt när du är död, fan så lugnt"





    Det var faktiskt gott, även om det ser ganska fattigt ut.

    Brödet som stillar all hunger

    Var något fruktansvärt hungrig och tänkte då börja att laga mat. Men insåg strax därefter att jag inte har diskat sen gårdagen. Det var ju bara att börja diska, och kebaben får vänta en aning, tills disken har torkat. För det tänker jag inte göra, torka alltså.
    Så då tog jag mig en macka med lite god paprika. Och tänka sig, nu är jag inte hungrig längre! *tummen upp*


    Det kan man kalla "brödet som stillar all hunger" Och ni som kan er Astrid Lindgren vet ju att det kommer ifrån Mio min Mio

    Kevlarsjäl

    Det blir återigen en Kent-dag. De dagarna är oftast de bästa dagarna, för man kan liksom sitta och lyssna på musiken och helt plötsligt så är det kväll och man ska sova. Bättre kan det knappt bli.
    När jag hälsade på Sarah på Carlings idag så hittade jag så jävla mycket snyggt. Får sådan ångest, kan verkligen inte köpa massa kläder nu. Måste spara allt jag kan inför Thailand. Vilket suger lite grann faktist. Hittade i alla fall en snygg kofta, en jätte snygg skjorta, kavaj, 2 goa slipsar och ett par extremt sexiga jeans. Aja får väl prioritera lite i alla fall, måste ju ha jeansen. Och så skjortan. Kan eventuellt tänka mig att köpa slipsarna på h&m, för de har svarta o vita slipsar?




    Håller på att skriva ett relativt djupt inlägg om evolution, språk och vetenskap, och det har fan tagit mig 2 dagar nu. Får se när det blir klart. Men jag blir så trött av att skriva det haha. Så jag hoppas att folk kommer att läsa det, och kommentera sina egna åsikter. För det är en tanke, åsikt och tro som jag har. Som är under konstruktion om man säger så, Alltså jag har inte fastställt vad jag tror. Så hoppas att ni kommer att kommentera det som bara den. Beräknar att jag lägger ut det inlägget senast onsdag.


    Jaja. nu ska jag lyssna på kent och städa lite.

    En stor säng och Up!

    Nu är det dags för mig att slänga in handduken. Det har varit en mycket trevlig dag och den ska avslutas med att kolla på filmen Up!. Har väldigt höga förväntningar på den filmen. Men kommer nog att somna innan den är slut. Och det hoppas jag lite på. För vill verkligen vara utvilad tills måndagens arbetsdag.


    -Goodnight, sleep tight, dont let the bedbugs bite

    Vem kan slå filip och fredrik

    Paradise hotel?
    rena skämtet, men jag tycker ändå det verkar vara soft att vara där. Dock så verkar ju människorna helt knäppa. Men att bara vara där verkar ju skoj. Sola, bada, dricka och softa. Det är ju precis så man vill ha det. Eller?
    I alla fall ett tag, sen kunde man ju åka hem till det gråa Sverige och jobba igen.




    Tjej - Vi kör Doggy style
    Kille - Nej men då ser alla




    Å så smart, bara genom att säga så, så begriper man ju. Om det inte räckte med att de lät och guppade på de mest sexistiska sett. Men det är ju alltid kul att kolla på när folk knullar. I like it haha


    Men för att nämna maten som vi gjorde, fy fan va bra det blev. Och så jävla gott. Längtar tills imorgon då jag får äta lunch igen.

    Kycklinggryta och tvmys

    Snart kommer Robin och så ska vi ut och gå en promenard, så ska jag även köpa cigg och chips. För att förbereda det sedvänliga söndagsmyset. Som nu det senaste har infunnit sig hos mig varje Söndag. Bjöd även över Sandra, Det var längesen man hängde med henne. Kalas trevlig tjej. Så vi ska laga kycklinggryta, mumma!:D
    Var ju riktigt sugen på att laga fin fin mat, men vill ju inte anstränga mig och bara laga till mig själv. Och sen vill jag inte laga till alla andra nötter som kommer sen. Orka storkok. Men till 2 personer är ju perfekt. Så Sandra blev mitt offer. Nu ska jag ut och Gå
    -bye-e-e

    Jim citat

    "Det jag gillar med hösten det är att se alla lida"

    Kent och Kebab

    Lagade lite god Kebab, med Ris innan. Det blev så jävla gott. Kebab är fan underbart. Sen har Kent ekat i lägenheten hela dagen. Men då till gårdagen. Var riktigt roligt måste jag säga, Förfesten hos Mackan var trevlig. Haha var tvungen och tänka efter hur vi tog oss ner till Trägårn,  Men vi åkte ju buss och det gjorde vi gratis. Vi hade tänkt att gå ner, men då regnet öste ner så valde vi att åka buss istället. Och när vi stod i kön för att komma in och rocka på trägårn, så stod det en snubbe med paraply i kön. Han var guldvärd vill jag lova. Utan honom så hade mitt hår sett förjävligt ut. Men det kanske det redan gjorde, vet inte. M
    Måste ju ta tag i håret nu och klippa mig. Men jag orkar fan inte. Nu ska jag städa lite. Längtar tills kvällen då jag ska laga Ärtsoppa. Och kolla på filmen Up!  och nu till lite bilder från gården;




    Hos Mackan är vart vi startar vår fylla


    Jim drack Mjöd


    Sliten som vanligt
    /


    Mackan la lite goa gitarr-riff till låtarna vi lyssnade på


    Mackan med Tom DeLong och grabbarna i bakgrunden


    Killen med Paraplyet


    Koffe med bror


    Gick fan hem tidigt från krogen igen. Ska lära mig att kolla på klockan.



    förfest hos mackan

    Här är vi nu, lyssnar på kent på engelska. Och det är så jävla bra. Vi pratade om att de spelade playback på fotbollsgalan och att de, självaste Kent måste hatat det.  I alla fall. Vi drar till Trägårn ikväll. Så nu ska jag bli ännumera fullare.

    KIPPIS!

    Detta fält måste fyllas i

    Fy fan va gött det ska bli ikväll, ser fram emot en superkväll. Är på drink nummer 2 nu. Ses i dimman. BAJS!

    Party

    Äntligen blire party.
    Nu har jag och pappa varit och handlat en jävla massa mat. Vet precis vad jag ska laga imorgon, ser redan fram emot det. Men nu har jag bråttom, för jag, Jim och Mackan ska supa. Och jag kom precis hem, så jag måste hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Har fixat en go outfit för ikväll. Hoppas kvällen blir awesome!
    Vad ska ni göra ikväll?

    .

    Alltså jag försöker hålla min eld uppe, men ibland är det bara så jävla svårt. När det finns dem som hela tiden rubbar min sinnesfrid. Jag försöker jämt att ständigt vara glad och optimistiskt. Men det är inte lätt när vissa beter sig så jävla illa.
    Idag så satsar jag på en bra lördag, Ska börja dagen med att byta om. Sen ska jag åka och handla med min far

    helg

    Kan slå vad om att detta är den sämsta helgen i min historia. Jag är inte sugen på något, har inga bra tankar om någon eller något just nu. Blir så jävla irriterad på fittiga, osmarta, idiotiska kommentarer. Verkligen dumma. Folk är så jävla tröga, tänker inte efter och så vidare. De ljuger, får folk att tro. Men sen så är det inte alls så som man trodde. Falska förhoppningar. De lovar saker, säger att de ska göra någonting annat. Men det är bara en lögn.

    Nu ska jag lägga mig i sängen igen,
    Det finns inget hopp om er idag

    en ide jag fick

    Kom på en klockren Idé, till att göra Sverige och kanske Världen lite bättre!
    Måste bara hitta Stadsministerns Mejladress.

    Hej då Eddie

    Egentligen så vill jag inte att någon skulle åka ut. Men Eddie var väl den som man hade på känn att han skulle få dra. Tyvärr. Tycker han blir bättre och bättre hela tiden, vill verkligen se mer av honom. Den som jag hade velat skulle åka idag, var ju Calle eller Tove. Fast det var innan programmet hade börjat. Men efter deras insatser så började jag att tveka. Tyckte att Reza var för dålig idag. Man kan inte ge sig på, en sådan perfekt låt som Halo med Beyonce. Det går inte. Och dessutom är hon så jävla tråkig. och som juryn säger, Hon kan ingen Engelska. Och det kan ju vara en fördel? Men MARIETTE! Fy fan va hon är grym alltså. Får alltså seriöst rysningar varje gång hon sjunger. Hoppas hon kommer längre. För nu börjar det bli riktigt tajt.



    Minns ni när bilden kunde fasta kvar på Tv:en
    efter det svarta tog över
    Det är så du sitter i mitt huvud.
    snälla ge mig en ny LED Platt-Tv hjärna!

    Spritfest med mig själv

    Så jävla skönt. Åt precis upp en god jävla Kycklingtallrik. Nu ska jag sätta mig i soffan, röka en jävla massa cigg och dricka en jävla massa sprit. Idol är det enda positiva med kvällen. Det är annars bara negativt med alla andra. BLÄ!

    .

    Världens sämsta flicka
    men ack så jävla bra.


    Borås Vackrast i Sverige?

    Det var Bill som hittade den här artikeln, är det ett skämt? Borås är inte vackert någonstans, Man tar bort allt som är fint och bygger stora betong-höghus. Som ser förjävliga ut. Och torget är bara en öppen plats med en fontän och en massa kullerstenar. Det hade bara saknats;
    en scen,
    en bödel
    och en snara.




    Fy fan. Inget gammalt kvar. Jo Rockborgen! HURRA. Om man jämför med tex Alingsås centrum. Där är det mycket gamla kåkar kvar osv.
    Borås är på somrarna en stor soptipp. Massa skräp överallt, i parken sitter fulla gubbar. Pappersbitar och godispåsar överallt, för att inte tala om Ölburkar. Minns en gammal artikel, hittar den dock inte nu, men i den stod det att Viskan är en utav Sveriges mest smutsiga Å? Kan det stämma, jag har nämligen för mig att det stod så?.
    Borås är både vackrast och smutsigast.


    Det jag ville säga är att det var en skitartikel.




    Tryck på bilden för att se hela artikeln.

    Pil

    Jag önskar att jag hade någon att kasta pil med, kasta på min fina piltavla. För jag kom på en rolig lek. Om jag står med pannan framför Bulls-Eye. Och du är drömfull, så får du kasta 6 pilar mot tavlan. Det går ut på att du ska få så många poäng som möjligt. Priset du vinner, För du kommer att ta hem det ärofyllda priset .
    Är att du får gå hem igen!. Om du skulle träffa bulls-eye, vilket jag inte tror, för ni suger. Men om du skulle göra det. Så får du ett hederspris. I form av en souvenir, Du får den vinnande, blodiga, dyrbara Pilen!

    Hej då Sarah

    Nu åkte hon iväg, Bort från Borås. Vill inte säga vart, för det vill hon nog inte. Vill hon att det ska vara hemligt på facebook så ska det nog vara en hemlighet här också. Var över en sväng hos henne och chilla. Tog lite bilder på henne, en del som absolut inte kommer att komma upp här. Men ni får kolla en bild på hur hon såg ut precis innan hon stack.

    Nu har jag tagit mig tid till att slå in ditt telefonnummer
    i nästan en vecka
    1, 2, 3, 4
    sms har det också blivit
    Men nu lägger jag ner.
    Tystnaden är jag
    lär dig att förstå om du ska se mig.

    en suck för mycket

    Det kan man verkligen säga att det blev idag. Jag slutade ALDRIG att sucka. Men kände kanske så mycket hopp om dagen ändå. Och blev nu bjuden på fest, Men jag tror inte att jag ska gå. Ja åter till ämnet. Eller nej vi återvänder inte dit, då jag inte vill tänka på det.
    NU ÄR DET HELG!
    och detta ska självklart firas. Hur och var vet jag inte än. Hade i alla fall tänkt mig en lugn dag. Men jag vet inte vad jag är sugen på. Just nu är jag väldigt inne i stämningen i min lägenhet. Chris Isaak är för jävla bra. Och en annan som jag kom och tänka på nu är ju 9 crimes. SÅ nu blir det att byta.
    Idol ikväll. och vad mer? Våra idoler ska sjunga duetter, vet bara att Mariette ska vara med Calle.
    Nu ska jag ta mig en cigg, sen lägga mig i sängen och lyssna musik.

    Fredag

    Idag är en viktig dag för en viss persons framtid på firman. Det är mycket som kommer att ställas på spel. Idag är det avgörandet, som en straffspark i en vm-final. Gör han bort sig, ja då har han förlorat. Men om det blir bra. Blir han en vinnare då? det återstår att se. Klockan 15:00 är avgörandet, Kommer han att misslyckas. Eller kommer det bli en succe.
    Ett kalas att minnas?
    Vi har väntat på detta ögonblick i dryga 3 veckor nu. Och nu är det inte långt kvar.
    Så vad kommer han att köpa för fika till oss idag? det är dagens viktigaste punkt, och fråga.
    Nu måste jag halsa kaffet och rusa till jobbet
    -Godmorgon

    min soffa är FÖR go

    Jag somnade till och har nog missat en 20 minuter av Clockwork. fan. Aja. Den är snart slut nu, och jag är helt döds trött. Så jag kastar in handduken för denna dag, Torsdag. Hur kommer fredagen att se ut? Jobba. Fika och sen då? Tror jag vill ha en vit helg. En jävligt lugn helg.
    vi får se


    Ska fan ta och köpa denna kavaj nu. Den är så jävla galet snygg. eller ja köper den när cashen rullar in.
    -krya på dig

    A Clockwork Orange

    YES A clockwork orange går idag på tv. På SVT också, fy fan va det gör mig glad. Har velat se den filmen länge nu, igen. Har sett den många gånger. Men nu var det väl i alla fall 3-4 månader sedan den gick på Canal +. Då jag bodde hemma och hade tillgång till mera kanaler än vad jag har nu, och en inspelningsbar box.




    Är jävligt trött, men denna filmen ska jag inte missa. Så det blir att koka en del Kaffe nu. Filmen börjar om en timma (22:30). Jag tycker alla borde se den. Om du inte har sett den så MÅSTE du göra det! Ni kommer inte undan för SVT2 har alla.




    "There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence."

    ..

    Haha har glömt av hur kul best of blocket är. Vendela länkade precis en go på facebook. Var direkt tvungen att gå in och kolla. Hittade den här godingen.


    Tankar angående Jul

    Julen ska ju vara en högtid av ro och glädje. Men glädje var det mer när man var barn. Det enda som jag kan känna är ju ron då. När man var liten så var man ju lätt att glädja och så vidare. Men nu när alla är stora så känns julen mer krystad. Man vet inte vad man ska köpa till folk. Man ställer sig frågan om de kommer bli nöjda flera gånger?
    Det är därför jag har bojkottat presenter de senaste åren. Utan jag har försökt att ge på andra sätt. Eventuellt små saker som kan få släkten att minnas saker man en gång har gjort med dem. Det är i alla fall min tanke. Men det är ju svårt att köpa sådana presenter också. Bara ordet "presenter" stör mig.


    Maten och själva tillställningarna brukar oftast vara bra. Med undantag av att det ligger någon form av ångest i luften, som sipprar ur allas huvuden. Men i år blir det skillnad, Då åker jag med familj samt Pappas systers familj till Thailand. Så det blir ju helt klart en annorlunda Jul. Och förmodligen kommer den att bli den bästa.
    En Jul att minnas...Kommer jag att Julpynta min lägenhet? Det tror jag inte. Men mer inredning ska jag jobba på i alla fall, Men ingen jävla gran eller stjärnor.



    Svinet

    En liten video om nya influensan. varken kul eller tråkig.

    17:38

    Kom inte på någon bra rubrik alls. Så ett klockslag får väl duga bra. Hemkommen efter en helvetes stressig dag, vid cirka 14 gav jag upp. Jag var helt slut, beror ju dels på att jag sov så dåligt men också för att jag har haft mycket att göra. Så vid två tiden började jag att ta det lugnt, dricka kaffe och prata med Bill och co. Var ju tvungen att köra lite till så det gjorde jag. Men helvete va trött jag är nu.




    Stakars tjej, var en tjej på ett företag idag. Jag tror hon var ny, men är inte helt säker. I vilket fall så skulle hennes chef driva med henne. Och dra med mig i skämtet också. Vilket jag inte förstod, För hon pratade väldigt dålig Svenska om man säger så. Jag trodde alltså att hon skulle driva med mig, och det är helt lugnt att skoja med mig. Det bjuder jag på, I alla fall för mina kunder. Så jag hängde la med upp till Den söta tjejens kontor. Och sen insåg jag att det var med sin anställda unga tjej som chefen drev. Och det var inte uppskattat av den Blonda. Och då fick jag så dåligt samvete så jag förklara för den Blonda att jag inte förstod va Chefen sa till mig. Hon sa att det var lugnt. Men jag såg på henne att hon verkligen inte tyckte om det. Så innan jag gick, så gick jag in till Chefen och sa att man får inte behandla sina anställda sådär. Inte när de tar det så allvarligt. Och då ska det tilläggas att hon blonda tydligen hade gjort någon grov missbeställning en annan gång, Fast inte från oss då. Så jag sa åt chefen att be om ursäkt till den Blonda, vilket hon gjorde!




    Det var dagens goda gärning det.







    En bra tjej kan vara en dålig tjej
    Och den dåliga tjejen kan vara bra

    -Ett citat från Bill

    naken och tom

    det är precis vad jag känner mig nu.
    Naken, för att det är precis det jag är, men också för att jag känner mig inte säker.
    Jag är lite rädd.
    Speciellt för framtiden. Vad ska hända med mig?
    Jag har ingen direkt utbildning, I alla fall inte så man kan komma långt och skaffa sig en riktig karriär
    Jag har ingen talang.
    Önskar att jag hade det.
    Och jag har heller inget, ni vet ett riktigt riktigt intresse. Som man har brinner för, och har brunnit för väldigt länge i sitt liv.
    Det har jag inte.
    Det jag kan komma på är ju Musik. Men vad är det för talang?
    Att lyssna på musik. Det kommer man inte långt på.




    Jag känner mig tom
    Tom, för att jag bara lever.
    Jag gör inget speciellt
    Eller egentligen gör jag saker som alla andra gör.
    Jobbar
    umgås med vänner
    jobbar
    sover
    festar
    Men jag försöker också trivas.
    Jag känner mig tom för att allt jag gör.
    Är just, Rutiner.
    Och man brukar ju säga att man inte trivs där man är
    att man vill komma iväg någon annanstans
    Det tror jag inte på.
    Inte just nu.




    Det där med att leva i nuet, det gör mig nervös
    imorgon då? och det som hände igår. Ska det inte räknas?
    just i detta nu så behöver jag trygghet.
    En mentor. Jag ska inte behöva säga hur jag känner
    hur jag mår eller vad jag tänker på. För det tänker jag inte göra
    den måste kunna det.


    När jag tänker tillbaka på mitt liv så vet jag egentligen inte hur jag ska reagera
    Jag har gjort många saker som man ångrat, precis som alla andra gör.
    Men jag har också gjort många saker som jag ångrar för att jag har blivit påverkad
    lyssnat på musik som jag inte alls egentligen gillat
    Bara för att dem lyssnade på det.
    Patetiskt.
    Gjort saker, varit med i aktiviteter för att andra tycker det är kul
    För andra skulle tycka det var roligt om jag var med.
    Men jag Hatade det.

    kallt kallt

    Skulle gå en liten promenard. Men helvete va kallt det var, och jag som trodde att jag hade vant mig vid kylan. Så fel jag hade  jävlar. Så jag gav upp, längtan till min stora goa säng blev för stor. Och Nu sätter jag på Broder Daniel Forever som jag ska somna till. Godnatt.


    Jag förstår mig inte på dig,
    men det är nog bara jag.
    Som inte förstår sig på mig

    Musiktips

    Alla borde lyssna på Doves! (länken är för spotifyanvändare, vi som har fattat vad livet går ut på.)
    De är underbara att lyssna på under kvällstimmarna.

    HAHA KUL!

    håller med Markus T om att detta var nog det roligaste på länge. En sådan klockren unge vill jag ha. Annars får det va!

    Spegel spegel

    Jag har nu diskat som fan, och när jag var påväg till min gigantiska Tv-soffa så råka jag i ögonvrån se mitt jävla hår i min spegel. Helvete va jag ser ut. Nu inser jag varför jag, utan att tänka, tar på mig en mössa eller basker när jag ska gå ut. Mitt hår ser för jävligt ut. Så nu måste jag göra något åt det. Vill ju ha längre hår. Men att man kan inte vänta längre nu, Nu måste jag skaffa mig en frisyr och jag orkar inte klippa mig själv. Finns det ingen metod eller kur eller medel som man kan använda sig av för att håret ska växa fooort?


    Något sådant här hade jag tänkt mig senare i alla fall. Vilket hår skulle passa mig bäst? det är ju en fråga att fundera på
    Hår #1
    Hår #2( så här kan jag kanske ha i nuläget)
    Hår #3
    Sen var också galet längesen jag tatuerade mig. Kanske borde göra klart min rygg någon gång. Men just i detta nu så är jag väldigt sugen på att göra en Sleeve. VÄLDIGT SUGEN


    ....

    broder daniel och cigg

    Kan vara det bästa som finns idag. Har varit sugen på att lyssna lite BD hela dagen. Och nu äntligen finner jag ro. Så nu har jag även laddat hem filmen som jag tänkte kolla på. Har faktist inte sett den än, vilket är väldigt illa. Så det ser jag framemot, och jag ska även ringa ett samtal för jag vill inte se den ensam. Hoppas att du ej ska dricka en öl idag igen haha.  Nu ska jag bränna en SKITSKIVA till Jalle. Han är så dålig att jag säkert har fått virus på datorn. Martin Stenmark. Ush och FY. Nej Broder Daniel ska det vara! FOREVER!





    oh when we were seventeen
    oh life was like a film
    when we were seventeen
    the sky was always tangerine
    we ran through streets at night
    under starlight
    we ran through streets at night
    when we were winning


    hemma på lunch

    Kom hem precis och ska äta lunch. Fan kan inte jobba som jag brukar idag för våran portal ligger nere så kan inte få ut några turlistor, Så idag har jag varit på SÄS och servat alla maskiner. Wooho. Känner mig riktigt på G annars idag. Så jag vill göra något skoj efter jobbet, inte bara komma hem och dega som jag har gjort de senaste dagarna. Så vad händer idag? Ska försöka ringa den där otroligt söta idag och se om hon vill hitta på något.
    Harakiri med en Drinkpinne?
    HAHAHA så jävla bra enligt mig. Ibland så kan det nog faktist gå till så här. HAHAHA

    Onsdag

    Sov nog inte så bra inatt. Är helt galet trött nu.
    Hoppas på mitt morgonkaffe, Jag tror på dig!
    Mitt kaffe <3,
    Godmorgon

    Filmtips!

    Jag sitter och kollar på Little Man på sexan. HAHA så jävla rolig. de skådespelarna är så bra. och det är så Absurd och långsynt humår. Så då kom jag att tänka på en film som heter Ghettoblaster. TANKA eller köp direkt! Ni kommer inte ångra er. Hela filmen är en skrattfest rätt igenom.
    OM man gillar en viss humor!
    Här kommer en scen ur filmen;



    att drömma sig bort

    Älskar verkligen den här videon. Den är så jävla snygg och det är ju världens goaste bil. Precis en sådan skaffar jag mig nästa vår! Kolla och NJUT!




    det finns gränser

    Ja det kan man ju säga. Fy fan va ful. HAHA fick bilden av Sarah precis. haha. Jag dör i mina egna spyor

    kyckling

    Nu har jag precis ätit mat. Det blev skitgott. Trots att jag inte gjorde någon sås. Min mjölk är slut. Men det fick gå bra ändå, och det gjorde det. Känner att ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt. Är inte trött men jag är så jävla uttråkad. Kollar på Simpsons och skrattar inte nått.
    Nu ska jag röka, sen Duscha!

    festival

    Jag vill på festival, och det är NU. Varmt väder med härligt folk. Lera och en väldigt många öl. Känslan på hultsfred är helt otrolig. Och ja då har jag bara varit på Hultan, fast då varje år sedan 2005. Men jag gillar verkligen den fesitvalen, det är därför jag återkommer dit varje år. Och nästa år så ska jag åka i min buss. Fast kommer fortfarande att styra upp ett bra tältcamp och bo i tält. Bor bara i bussen om mitt tält blir snott. Men det kommer säkert inte att hända.  Planerar även att eventuellt åka på någon mer festival nästa sommar. Emmaboda kanske? Peace and love?.

    Där kommer ju banden att avgöra. För det spelar faktist ingen roll på Hultan. Där är bara för stämningen. Bra band är en Bonus!

    .

    Idag på jobbet så började jag plötsligt andas väldigt tungt. Kände att någon form av ångest var påväg.
    Det var något som verkligen behövde komma ut. Något eller någon som jag har försökt förneka ett bra tag nu.
    Så jag satte mig på en sten, Tände en cigg och började fundera.
    Skrev ner en massa ord och tankar på ett papper. Några cigaretter senare så kom jag till medvetande om att det kanske var dags att fortsätta att jobba. Väldigt många ord på en liten bit papper.
    Jag hittade dig nu, lilla skrynkliga papperslapp. Och jag förstår ingenting av vad jag skrivit. Det är som att jag skrev ett stort frågetecken istället för ord. Orden är bara förvirrande.
    Fan. Fan. Fan.





    Vafan

    har inte följt kim i lyon speciellt mycket. Men jag tycker väl ändå att anders svensson förtjänar priset mera?
    Vad tycker ni? Och snart så efter pausen ska KENT spela! WOHOHO

    varma koppen <3

    När jag skulle laga min kvällsmat så såg jag berget av disk sedan igår. Jag kände direkt att jag inte orkade diska för att sedan laga mat och sen diska igen. Så jag diskade allt och sedan kokade lite ägg och gjorde mig en Varma koppen Tomat och basilika. Otroligt smaskig. Min andra favorit efter Kinesisk Kyckling.

    Amanda Jensen är så jävla bra. Älskar hennes röst och musiken. Hennes framträdande på Fotbollsgalan var inget att klaga över. Hennes låt Greetings from space får mig nästan att gråta. Det var dock inte den hon körde ikväll. Men ville ändå nämna det.
    Min fina kopp, Vm-98 koppen. Den snyggaste masskoten som jag kan dra till minnet.

    matlagning och fotbollsgala

    Nu efter lite Simslir så ska jag laga mig mat och sedan äta lite go choklad och kolla på Fotbollsgalan. Zlatan säger nej till Landslags spel?

    att trivas

    Jag trivs jätte bra i min lägenhet, Kan inte klaga på något. Jo jag vill ju ha en garageport till min bil. Slippa skrapa rutor och slippa riskera att folk repar lacken osv. Speciellt nu till nästa säsong då jag ska investera i en ny Bil. Nissan 200sx S14. Den vill jag inte ha ståendes längs vägen. Får se vad jag kan göra åt det. Ska kolla med husen runt om här ifall de har något ledigt garage. Även om jag inte tillhör huset så får de ju in pengar. För det står ju tomt då uppenbarligen.

    Var inne hos min granne precis och sa förlåt för i lördags. För att det blev lite högljutt. Men hon sa att det var inga problem alls. Så det känns skönt. Och hon sa också att jag verkar vara en bra kille, för att jag går in och ber om ursäkt så. Så hon godtog min ursäkt och fredsflaggan kunde höjas ytterligare.! Nu ska jag spela The Sims 3
    puss

    Godmorgon Måndag

    fy fan sov en fin björn under hans ide eller va man säger. Drömde en kalas bra dröm, som jag dock inte orkar och ska om nu. Men i grund och botten så handla den om en tjej och en låt som jag skrev. Den blev jätte känd och hon blev lika känd för att låten handlade om henne.
    Blev känd över en helg. Allt gick min väg, pengar, hus och spelningar lite varstans. Allt gick bra tills hon på någotsätt tog låten som sin egna, Så allt som var så bra, blev hennes. Sen dumpade hon mig och Så blev hon ännu mera känd. haha tack.
    Nu äter jag mackor och dricker vårat goda Kanel Te!
    -Godmorgon

    grannfejden

    Sitter och kollar på grannfejden nu, Men om man jämför med dagens fall gentemot förra veckas så är ju detta små potatis? stör sig på att hästarna luktar illa. Hon har ju självhästar osv. Hon vill nog bara vara med i Tv eller bara ha något att klaga på. Sorgliga människa.

    Jag tänkte snart gå och lägga mig, Är helt galet trött och då har jag ändå sovit väldigt mycket idag. Knappt gjort något. Blev hundvakt klockan halv sex imorse. Sen så sov vi la till halv tolv tror jag. "sov",  Var ju inte den natten med mest sömn i ens liv direkt. Vi vaknade och jag gjorde kaffe, som man måste ha för att överleva dagen. Och speciellt en grym bakisdag som denna skulle komma att bli.
    Körde sedan hem sötnosen och gick ut med Hunden när jag kommit tillbaka till Göta.
    Annars har jag spelat lite Sims 3, varit hemma och chillat. Gått ut med Hugin, med robin och Bella. Och nu sitter jag här. En jätte städad lägenhet senare.
    Godnatt.

    bilder från gårdagen

    Det var riktigt skoj igår, lite goa dudes kom hem till mig och vi började kröka friskt, Men en bra fylla som mål. Och man kan ju inte säga annat än att vi nådde det målet. Och är det värt det så här dagen efter? YES! haha. Träffa något äckel på trägårn som efter ett snabbt fylle strul var hon helt all over me. Det var inte så sexigt. Inte alls.

    Men kvällen gick jag gick visst hem tidigt haha. Men visst gillar man trägårn. Går ju inte att INTE gilla stället. Men man börjar ju tvivla på det. Iaf när nästa årskull av människor får komma dit. Då kanske man är för gammal? Men vart ska vi ta vägen? orkar ju inte åka till gbg för hitta en "alternativ" klubb. Fast när man tänker efter. Trägårn har ändrats väldigt mycket sedan vi först gick dit vid 18 års ålder. Då var mer gothare osv. Mer alternativt. Men musiken har varit den samma. Eller har jag fel?


    Hade fantastiskt sällskap inatt också. Gillar den bruden alltså, hon är så galet bra. Och smart som fan. Smartare än mig förmodligen och det känns ju väldigt svårt att göra. Jag har lika många hjärnceller som Joakim Von Anka har guldpengar. Jag vill träffas snart igen R. Nu orkar jag fan inte skriva mer. Så jag slänger upp lite bilder sen ska jag nog börja med kvällsmaten.

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    död

    Är fan närmare döden än jag någonsin varit en söndag. Så det blir uppdatering om ett tag. Ska ut och gå med Hugin o Robin med flickvän. Det är mysigt med hundar, är riktigt sugen på att självskaffa mig en. Men Tid har jag inte.
    Mer kommer sedan och en massa bilder.

    SHOT

    Shottar i espressokoppar. Josef tar en hel och mackan en halv. Josef är ju en rutinerad arab som gillar att shotta.
    Här bjuder jag på en video från det. De shottar Absolut Kurant. efter en lottning mellan då Min favorit Absolut Vanilia och Kurant.. Kuranten vann. Om det var bra får vi se ikväll? haha. FYLLA !





    Gästinlägg: MarkusT

    Sitter trött med alldeles för lite smörgåstårta i magen, lite av en emo-dag idag igen. Tränade tills jag kräktes och nu kan jag inte gå. Kom nu på att jag älskar The Libertines, hur sjukt bra som helst.
    För övrigt, ovan i att skiva blogg och mitt försök för typ 2 år sedan gick igraven som en gammel grävling på motorvägen, Rädd, Ovetande och Död.
    RÖD är min nya kärlek, inte färgen, inte smaken, inte lukten. Utan skivan Röd. som en helt ny båtmotor, fast bättre.
    Hatar Spotifyreklam. nu gick horknappen på tobbes skjorta.
    Grabbarna tvingar mig att lyssna på Promoe, hatar den snubben. för de första ser han ut som en gammel jävla stadsparksbänkvärmare som gör allt för att få smaka på ens kebabrulle. Andra, han ser ut att lukta hur illa som helst, inte bara håret. Hans mun ser ut som en typ 1krona som har gått i arv från pundare till hora till pentionär till en fet unge, hatar feta ungar. Som i sin tur den feta ungen i sin tur sugit på i brist på godis och läsk.
    En gång var jag en poet, men han smet.

    skål

    Kommer några goa dudes hem till mig för att dricka sig drömfull, I like it! haha. Men nu sitter jag här ensam o dricker öl o sprit och lyssnar musik. Skit skönt! Får se vad kvällen blir av. men massa smaskiga bilder ska det allt bli.
    Josef visste eventuellt en fest. Jag önskar alla en trevlig lördag. Och speciellt så önskar jag MIG en bra lördag!

    Jag vill festa

    Fan va jag är sugen på privatfest. Sitta med massa goa människor och bli kalas full. Men det verkar inte hända någonting. Som vanligt så vet man ingenting. Och ingen tar tag i något heller. Vi gillar sådant som kommer på silverfat. Och det kan vara ganska irriterande faktist. Man vill ju att folk ska ta tag i saker. Vill ju på fest och inte bara en förfest för att sedan gå på krogen. Nej utan en fet privatfest med massa folk, fylla, bra musik och härlig stämning, Folk som ligger och knullar i olika rum och några som står och bråkar om någon brud utanför.


    Ni vet precis som när man var på fest, när man var runt 17-18 år haha.

    mums

    Jag tycker bra om Makrillfilé

    lördagsmorgon

    Ute ser det grått och trist ut, Vi får se om dagen blir den samma. Men jag känner på mig att den blir rätt bra ändå. Jag är fortfarande så jävla trött, var rena kampen att ta sig ur sängen. Men det ska vi snart fixa till. Med lite U2, frukost och kaffe sen en god dusch.

    är det någon mer än jag som behöver bli full idag?. Jag förtjänar det tycker jag.

    Med en stark vilja klarar man allt!

    Och ja det är ju denna kvinnan ett starkt bevis på. Hon gav aldrig upp. Och det var ju tur, för nu står hon där med sitt breda leende med ett körkorts intyg i handen.

    Grattis Cha-Sa-soon. Här kommer en länk till artikeln. Nu ska jag ta av mig myskläderna och somna in i en förhoppningsvis härlig sömn.
    Hade glömt av att du var så söt Jennifer S.
    kul att prata med dig igen.

    .

    Ett rum fyllt med stämning och glädje står nu tomt
    bara jag, rummets herre är kvar
    Glädjen försvann ut när ni nådde korridorens slut
    det är inte lätt att ständigt vara glad
    det är inte lätt
    Jag försöker att finna ro
    men du är tung och mina axlar är svaga
    Min kropp består av tomhet
    den känslan åt upp den stolthet som jag en gång bar på
    Likt en spindel som knyter in en fluga i sitt nät
    jag är flugan.

    Ett nytt beroende

    Alla fina vänner har gått nu, så jag sitter ensam och kollar sista av Donnie Brasco. Riktigt bra film, synd att jag inte såg den från början. Men som sagt Idol går ju före. Har insett att jag blivit beroende av att duscha, tycker det är så jävla härligt nu att bara sitta i duschen och slappna av. Och i duschen finns ingen tidsrymd heller. Sist så duscha jag fan i 40 minuter haha.

    I vilket fall så ska jag hoppa in i duschen igen, för något roligare finns ej att göra. Adina och Linnea tjatar på mig att jag ska hänga med dem ut, men har ju inga pengar till det. Vill spara de lilla jag har kvar till cigg. Och sedan till Thailand.. Så de slipper mig idag. Och när jag duschat klart så hoppas jag att The sims 3 har installerat sig.
    Här kommer en liten fule video när mina vänner planerar morgondagen. Lite dryg i början men de kommer igång sen.
    Bög-Cowboy?



     

     

     

     


    yes MaryJet

    är så jävla lycklig att hon inte åkte ut. Men samtidigt älskar jag ju Rabih också. Han var min självklara Etta, och mariette min 2:a. Så lite depp är jag alltid. Hoppas vi får se mer av Rabih för han har ju en helt unik röst.
    HELT UNIK



    fotograf

    Jag var på BNI möte idag, ersättare åt magnus. Vill bara att alla ska gå in på markus hemsida, han är en fantastisk fotograf. http://www.fotografmarcus.com/

    idolkväll

    Sitter just nu och ser på Idol med söta människor. Mariette är fan den bästa. love her.
    Skriver mer sen. och lägger upp bilder.
    Du är fortfarande en subba!

    Äntligen Fredag

    Kommit hem precis och ska det ta 5 jävla minuter att komma hem från jobbet? Alla dessa bilar. det är helt sjukt va bilar som finns. Nu ska man ha varsin bil i familjen. Egentligen helt galet, but i like it.. Jag har ju 2. Ja vad händer ikväll då? Förmodligen ska lite folk komma hit och vi ska se idol. Jag ska i alla fall dricka öl. För det har jag förtjänat nu.
    Nu ska jag duscha, det är porr.
    Trafiken utanför lägenheten, Kaotisk.

    Godmorgon

    Sovit som en jävla stock. Nu sitter jag och min granne i huset mitt emot och kollar på varandra, Båda nyvakna och lättklädda.

    Men men nu ska jag äta upp min frukost sen iväg till jobbet.





    If I was a flower growing wild and free
    All I'd want is you to be my sweet honey bee.
    And if I was a tree growing tall and green
    All I'd want is you to shade me and be my leaves

    If I was a flower growing wild and free
    All I'd want is you to be my sweet honey bee.
    And if I was a tree growing tall and green
    All I'd want is you to shade me and be my leaves

    All I want is you, will you be my bride
    Take me by the hand and stand by my side
    All I want is you, will you stay with me?
    Hold me in your arms and sway me like the sea.

    If you were a river in the mountains tall,
    The rumble of your water would be my call.
    If you were the winter, I know I'd be the snow
    Just as long as you were with me, when the cold winds blow.

    All I want is you, will you be my bride
    Take me by the hand and stand by my side
    All I want is you, will you stay with me?
    Hold me in your arms and sway me like the sea.

    If you were a wink, I'd be a nod
    If you were a seed, well I'd be a pod.
    If you were the floor, I'd wanna be the rug
    And if you were a kiss, I know I'd be a hug

    All I want is you, will you be my bride
    Take me by the hand and stand by my side
    All I want is you, will you stay with me?
    Hold me in your arms and sway me like the sea.

    If you were the wood, I'd be the fire.
    If you were the love, I'd be the desire.
    If you were a castle, I'd be your moat,
    And if you were an ocean, I'd learn to float.

    All I want is you, will you be my bride
    Take me by the hand and stand by my side
    All I want is you, will you stay with me?
    Hold me in your arms and sway me like the sea.

    fan va dum jag är !

    insåg nu att man kan se EMA på internet, Det är ju självklart att man kan det. Året är ju 2010. FAAN. missat 3 timmar. fan, fan fan. Aja nu ser jag på det. ska sätta mig i fönstret och ta mig en natticigg sen så somna till detta braiga.
    -Godnatt

    torsdagen slutade bra

    Tack Eea för du kom och rädda min dag från att bli lika kass som gårdagen.




    en skål popcorn senare så har hon gått och nu sitter jag här själv och äter min älskade choklad med smak av havssalt <3  Jag säger bara ni MÅSTE prova det. "Att äta en ljus marabou och tro det är en riktig choklad är som att ha sex med sig själv och missa att man kan ha det med andra"


    Aja det citatet blev dåligt. men ni fattar vinkeln hoppas jag?

    matmys med eea

    Jag stod i Duschen när Eea kom, haha det var roligt. Hon hade tydligen ringt 2 gånger för hon hade glömt koden.  Då insåg jag att jag hade duschat i typ 30 minuter. HAHA. eller något. Vet inte hur hon bad sig åt, men grannen gick ner och öppna dörren iaf. Min dörr var ju dock öppen som tur var, Något som också var lite roligt var att jag duschar med öppen dörr. Men hederlig som hon är så tror jag inte att hon tjuvkollade.
    Nu har jag och Eea precis ätit klart. och det är Reklam i S.O.S Gute. Så jag passar på att skriva ett snabbt inlägg.
    Jag är inte så mätt faktiskt men jag sparar lite mat ändå. Det är nog lika bra. har ju inte haft så mycket ork till att laga mat det senaste.




    Vad händer i helgen?







    Nu börjar det igen.




    Reg bevis för min nya buss

    Nu kom registreringsbeviset för min nya VWbus. Längtar tills jag får börja fixa med den. Men är rädd att jag inte har tid eller ork att börja mekka innan Thailand. Så jag får väl förflytta den till ett garage sålänge.
    Garage sökes om det är centralt och gratis?!
    annars ska jag nog ha den hos morfar i rångedala. Var säger jag inte för den är så pass värdeful... för mig.

    helt slut

    Shit va jag har kört idag. Helt galet och vilka rallyvägar det blev tillslut. Första stopp Alingsås, andra stopp vårgårda, Sedan Sollebrun och tätt efterdet Borgstena.
    Och där började jag känna mig helt galet hungrig. Och redan där var jag helt slut och på jätte dåligt humör, vet inte vad det är med mig nu förtiden.. När jag var i Fristad så började jag fundera ut på vad jag skulle äta. Och det göttigaste närmsta var ju givetvis Max. Så jag bestämde mig snabbt för att äta ett GI-Mål.




    När jag närmade mig Okq8 på Alideberg så började jag att hoppas på att en viss sötunge skulle jobba. Och mycket riktigt, väl framme och inne på Max jag står. Stod hon! Tjejen med stort "J"... Men var på så jävla dåligt humör som sagt så jag ville inte ta någon kontakt. Orkade inte. Fick också beställa av någon annan tjej. Men tänkte då att jag skulle sätta mig så att jag Såg henne iaf.




    Det låter kanske som att jag är kär, men det är jag verkligen inte... Hon är bara så otroligt vacker.  Och har ju somsagt jobbat med henne så jag vet också att det är en bra människa. Her name is Jenny.



    Snart kommer Linnea hit och då kanske jag blir gladare.
    hoppas jag.

    jävla aftonbladet

    Blir så jävla förbannad. Rubriken var typ " Jon Olsson slås blodig på bergvägg" Fick nästan panik först, tänkte att han var riktigt illa där an. Men se för er själva. Det var ju inte alls farligt. ÅH






    Nej nu ska jag fortsätta jobba.

    första snön var ett skämt

    Och godmorgon Torsdag. Nu går jag till jobbet tjao

    godnatt

    det snöar ute. Har inte funderar på hur jag känner inför det än dock..
    Som sagt har haft en jävligt dålig dag, och hoppas verkligen att morgondagen blir bättre. Så idag har jag inte gjort någonting alls efter jobbet, Jo åt en pizza och drack en öl till den.
    Sen fick jag ett mejl om att jag kommer att kunna tjäna pengar på bloggen. Det var väl det enda som fick mig liiiite glad.
    Godnatt puss

    Haha

    Ricky är bara så Sköön! haha

    pengar, pizza och öl

    Jag fick nu reda på att jag kan tjäna lite pengar på bloggen. Det känns la rooligt.
    Som ni kanske vet så har min dag varit usel, och har därför gjort mig förtjänt av en flötig pizza och lite öl.



    en serie av punkter

    Det är någonting som saknas i mitt liv just nu. Man kan kallade vid någonting som går att jämföras sig med "inspiration" och "motivation". Just nu är det bara rutiner i mitt liv. Vill att något ska hända, kan inte inte hända något NU!.  Tror att Sarah känner lite likadant. Hon verkar vilja komma bort från sin vardag. Och det är nog inte det som jag vill. Men jag vill komma bort från lite rutiner i alla fall.
    Bara ordet Rutiner gör mig förbannad, och jävlar vad tråkigt det låter. Den enda rutinen som man kanske inte ska klaga på, är "gå till jobbet" rutinen. För den bidrar med pengar, och pengar bidrar till att man faktiskt kan påverka sina rutiner. Göra något som man annars inte brukar göra, något skoj!.
    I ett år drygt har jag nog tyckt att mina rutiner är roliga. Men börjar fan tveka nu. Man jobbade, umgicks med kompisar tills det blev kväll eller tröttheten började komma inpå. Och så festade vi varje helg och hade skoj alla tillsammans.  Och det låter ju jätte roligt. Och det var det också...var..
    För jag tycker inte att det är samma sak längre, vi umgås inte lika mycket. Hittar inte på lika mycket skoj på dagarna/helgerna. Och ibland kan det till och med kännas krystat att träffas.
    Är det så...eller är det bara jag?


    Är det bara jag som har tappat glöden? För det känns som att de flesta har det. Ibland så känner jag mig faktist ensam...patetiskt... Och ändå så har vi skit grymma förutsättningar till att ha jävligt roligt hela tiden. Men det är något som saknas... Vad är det?



    Jag hoppas, hoppas att det är klimatet/vädret.
    För visst har man roligare på Sommarhalvåret?

    BLÄ!

    Fy fan va jag INTE behöver att någon jävla idiot skriver från Adinas Msn. Det gjorde mig fan ännu mera förbannad. Hoppas människan dör, för den var fan inte rolig. patetiska jävla svin.

    oturen har nu slått mot mig

    andra parkeringsboten sen jag flyttade. Tänker fan inte betala denna heller. Så länge sarah har bott på göta så har vi alltid ställt oss vid korsningen mot hennes hus, Aldrig har vi fått böter. Men jag. nu imorse. Fan va arg jag blir. Jag har inte råd att lägga 700 på det.  Behöver spara allt jag kan inför Thailand.


    Så nej denna skiter jag i och hoppas att jag har lika bra tur som förra gången att min bot "försvann" och ingen påminnelse dök upp.  Jag hatar gatukontoret. Ska aldrig behandla folk bra därifrån.

    mat

    kommit hem från Alingsås nu, passar på att äta hemma idag. Ska ändå hämta mitt pass. För jag måste göra ett nytt hos Polisen med tanke på kommande Thailandresan.

    hörs efter jobbet bye.

    le bed

    Får se vad morgondagen har att erbjuda, Jag ska hjälpa Jalle med flytt av lite hyllor efter jag kommit hem från Alingsås. Och för det fick jag tre paket cigg. Haha jag är lättköpt!






    ..godnatt





    Gulaschsoppa

    Med lite mackor till, smaka faktist jävligt bra. Och jag blev mätt.
    Blir lite choklad med havssalt till efterrätt.
    voila!

    städningen klar

    eller typ klar. Fortsätter lite efter maten, är så jävla hungrig just nu. Så nu ska jag börja med maten. Passade även på att ta lite bilder nu när lägenheten ser relativt okej ut.




    Så här ser det ut om du skulle entra mitt place.

    ..så här, om du skulle vara i mitt kök och laga mat

    om du vill duka fram så ställer du det här

    ja där får du inte sitta, där bor jag.

    ja, lite stuff

    min stora soffa, där kan du få sitta/ligga..sova?

    min 56" platt tv. Den kan du få om du vill byta mot en 47" platt väggtv.

    music and such

    Nu har jag fixat med en massa koder i min blogg, och nu börjar jag bli nöjd med den. Ändrat lite smått hela tiden. Men nu börjar den verkligen ta form så som jag vill ha den.



    up next; Först ska jag grovstäda hela lägenheten, för att sedan laga mat.

    trött

    men har precis duschat, och nu blire kaffe. Är snart pigg igen!
    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6062338.ab kolla in den. Det trodde man ju inte! HAHA

    blåljusen i fullfart

    hörde en jävla massa poliser/ambulanser precis utanför göta, förmodligen påväg mot Viskafors hållet. Kan det ha något med Alterqvist igen att göra? polisradion är på nu ialla fall.

    update: det brinner i rydboholm
    update: det brinner i en Rydboholms textilen, Gud va tråkigt : (

    Tandläkarn

    kul kul att jag ska till tandläkarn vid 13.00. Men det jag gillar är att jag fick ner frisktandvårs priset till det lägsta möjliga. 35 kr i månaden. Borde betala mer, med tanke på att jag både röker, snusar ibland och slarvar med tandborstningen.  Men duktig som man är så fick man ner det till 35.


    För er som inte vet vad det är så är det som en käft försäkring. Man betalar ett månadsbelopp och händer något med tänderna så blir det gratis.

    Aja dags att beställa varor. tjao

    min säng är så jävla bäst

    nu ska jag lägga mig och kolla på en Harry Potter film
    -Godnatt, btw mustaschen är kvar. Tills imorgon

    mys hos sarah och popcornkvällsmat

    Kom precis hem ifrån sarah-grannen. Det var lite måndagsmys där med MarkusT o JimL. haha de är fan så roliga de 2. Nu äter jag Popcorn och ser på teknik magasinet.
    Kycklingfilé och glass imorgon? konstigt att laga mat med dig? med tanke på att...







    mustasch?

    Orkade ärligt talat inte raka färdigt mig, Hade så jävla mö skägg och jag tröttnade. Men funderar nu på om jag ska ha en musch? Eller så rakar jag bort det senare ikväll. Får se vad jag känner för. Men det kanske är hippt nu när jag har skaffat mig en Folkvagn??




    HAHA strike a pose? haha

    Haha en stig!

    När jag läste denna artikel så tänkte jag Direkt på våran gammla Praktikant, Stig - 51 år. Han skulle lätt kunna smygbo hos sin pappa. Och ja han är 51 år och bor fortfarande hemma hos sin far. HAHA
    Kolla länken. Det finns många som Stig.

    Gillar vädret.

    Nu är jag riktigt trött på jobbilarna. Nu har jag bytt till den gamla Renault Mastern. Men andra och fjärde växeln hoppar fan ut hela jävla tiden. Sjukt irriterande. Och när det är regnigt ute så immar det något så fruktansvärt i bilen. Så när man ska svänga så ser man fan inget. Ja man blir trött på det. För ska man vara ute och köra hela dagarna så vill man ha bilar som fungerar, bilar man kan lita på.

    Hemkommen nu i alla fall och lyssnar på lite go musik. Men vad ska man göra idag? Är lite fikasugen.

    en blåsig Måndag

    Sov riktigt bra inatt, vaknade och var pigg. Det är fan det man behöver när man vaknar upp en Måndag. Så jag gjorde mig tre mackor och en kopp kaffe. Medans kaffet droppade ner i kannan så passade jag på att diska. Är en stark bedrift en måndagsmorgon tycker jag. Nu sitter jag på jobbet och ser faktist fram emot den här dagen.


    Synd att jag inte han fixa med bussen igår, men mådde ju förjävligt. Kanske blir det att fixa med den idag?


    Halloween. och Grattis AIK

    Är fortfarande så jävla bakis, helt galet. Var längesen man var så här grovt bakfull. Men men halloween är bara en gång per år. Så det får la vara värt. Idag så har jag inte gjort speciellt mycket, varit hemma hos familjen och spelat NBA 10 med Min bror. Ett riktigt trevligt spel måste jag säga. Sen såg jag ju givetvis matchen.

    Grattis AIK! Fy fan vilken snygg passning som ledde till 1-2 målet. Har inte följt allsvenskan så mycket i år. Men AIK förtjänade det säkert. Tycker visserligen att IFE givet skulle vinna. Men de spelade rätt ojämt så.
    nu ska jag forsätta att kolla på Djävulen bär Prada. Ha en trevlig kväll. Jag mår skit....
    Tack för igår vänner. Mer bilder finns på min facebook

    söndag

    Söndag igen ja. Denna vecka gick otroligt fort..Och denna dagen har bara flygit . Har legat i min säng hela dagen, lyssnat på Amanda Jenssens nya skiva, Riktigt bra. Annars har jag inte gjort så mycket, Funderat på att städa lägenheten, diska och så. Men det inget mer än funderingar, Kanske att det går till värket senare ikväll.

    Nu ska jag snart åka hem till familjen för att kolla på matchen, Har insett att den redan har börjat.  men men. orkar inte stressa.
    Tack Tessan för festen igår, den var riktigt rolig. Och något som var skoj var också att få träffa dig. Ida o mini det var mycket trevligt att träffa er också : ) förlåt för jag missade bussen Ida. But you know the drill. Nu har jag dejt i Thailand?



    Jimmy härligt att träffa dig också. Nu måste jag åka. Slänger upp bilder från festen sen.

    RSS 2.0